קרמבל חמוציות ותפוחים
קרמבל חמוציות ותפוחים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מתאים ל-14 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלמונים, חמוציות, הל טחון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרמבל חמוציות ותפוחים, עוגת פירורי תפוחים חמוציות, ו עוגת קרמבל חמוציות ותפוחים.
הוראות
כדי להכין מילוי, לשלב 1 1/2 כוסות סוכר מגורען, מיץ חמוציות, חמוציות טריות בסיר בינוני על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד חמוציות פופ, ערבוב מדי פעם (כ 10 דקות). תניח בצד.
שלב תפוחים, 1/4 כוס סוכר מגורען, 1 כף קמח לכל המטרה, ו 1/4 כפית קינמון בשקית פלסטיק zip העליון גדול. חותם; לנער מעיל.
מניחים תערובת חמוציות בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול; למעלה באופן שווה עם תערובת תפוח.
כדי להכין ציפוי, במקום שיבולת שועל במעבד מזון, ואת הדופק עד קצוץ גס.
מניחים שיבולת שועל בקערה גדולה. כף קלה 3/4 כוס קמח לכל מטרה וקמח מאפה חיטה מלאה לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים קמחים ו-5 המרכיבים הבאים (באמצעות הל) לשיבולת השועל; מערבבים לשלב.
מערבבים שמן, דבש וחלמון ביצה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים לתערובת הקמח; מערבבים רק עד שתרטבו. לסחוט חופנים של ציפוי כדי ליצור חתיכות גדולות. להתפורר מעל מילוי.
אופים ב 375 במשך 40 דקות או עד ציפוי זהוב תוסס.