קרמה די לימונצ'לו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל לי לימונצ'לו קרמה di. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ו lacto אובו מתכון צמחוני יש 891 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לך שעועית וניל, גזה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. נסו עוגת לימונצ'לו פאונד עם מילוי לימון Meyer & גבינת עיזים, טימין וזיגוג לימונצ' לו, Helado de Maíz y Crema (גלידה תירס-קרמן), ו מוחיטו לימונצ'לו (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות Everclear עם גרידת לימון במשך שבוע אחד: לגרוב את הלימונים באמצעות zester לימון או בצד חריץ בסדר של פומפיה. (שמור את הלימונים המצוננים ולהשתמש בהם עבור חלק מתכוני הלימון הגדולים שלנו!)
מניחים את ההתלהבות ואת Everclear במיכל ולאפשר להחדיר במקום חשוך, קריר במשך שבוע.
לאחר שבוע עבר מסננים את הנוזל דרך הגבינה לתוך זכוכית גדולה מאוד, נירוסטה, או קערת קרמיקה.
הפוך בסיס לימונצ ' לו: במחבת גדולה או רוטב, לחמם את החלב, סוכר, זרעי שעועית וניל תרמיל מעל חום בינוני לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מומס.
הסר מהחום ולאפשר לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר (זה ייקח כמה שעות). להשליך את שעועית וניל (לשטוף אותו ולשמור אותו לשימוש אחר) ולסנן את התערובת דרך הגבינה.
שלב בסיס limoncello עם גרידה חדורה Everclear, זן ובקבוק:
שלב את עירוי Everclear עם חלב מתוק ומערבבים יחד. לעבור דרך מסננת מצופה בכותנה לתפוס כל מוצקים. משפך לבקבוקים ומאחסן במקפיא.
הקפד להשאיר מקום בבקבוקים לתערובת להתרחב אם הוא קופא כדי למנוע פיצוץ. השתמש בתוך שישה חודשים.
מגישים כמויות קטנות בכוסות מצוננות.