קרמי אפל-פודינג אורז Amaretto
פודינג אורז קרמי-אמרטו נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם אמרטו, אגוז מוסקט טחון, אורז arborio, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג אורז אמרטו, פודינג אורז עם אמרטו דובדבנים {מואר}, ו פודינג אורז קרמי.
הוראות
מערבבים את התפוחים והסיידר בסיר בינוני וכבד. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מכסים, מפחיתים את החום למדיום, ומבשלים 20 דקות או עד שהתפוחים רכים מאוד. כפית תערובת תפוחים לתוך קערה קטנה; מגניב.
מערבבים חלב, סוכר ומלח במחבת; מביאים לרתיחה.
מוסיפים אורז ואגוז מוסקט; מערבבים היטב. להפחית את החום, ומבשלים 40 דקות או עד אורז רך, ערבוב מדי פעם.
שלב תערובת תפוחים, אמרטו, וניל וביצים בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה. מערבבים תערובת ביצים לתוך תערובת אורז; לבשל עד עבה (כ 5 דקות), ערבוב כל הזמן (לא להרתיח). כפית תערובת אורז לתוך קערה גדולה; כיסוי וצינה 8 שעות.