קרמי קרמל
קרם קרמל דורש בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 31 סנט למנה , תקבלו hord d'oeuvre שמתאים ל-18 מנות. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון צמחוני זה, המכיל חלבון ואבוקו, מכיל 292 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. למתכון הזה מ-Taste of Home יש מעריץ אחד. לכו לחנות וקנו סוכר חום, חלמונים, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון) של 0% . מתכונים דומים: טארטלטים שוקולד קרמל , חטיפי שוקולד קרמל שקדים , ועוגת תפוחים עם ציפוי סוכר חום קרמל .
הוראות
בקערה גדולה, הקציפו חמאה וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. הוסיפו חלמוני ביצה ותמצית וניל.
ערבבו את הקמח, הפקאנים והמלח; הוסיפו בהדרגה לתערובת הקצפת וערבבו היטב. צרו שתי גלילות בקוטר 25 ס"מ; עטפו כל אחת בניילון נצמד. הכניסו למקרר למשך שעה-שעתיים.
מוציאים את העטיפה וחותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים במרחק של 5 ס"מ זה מזה על תבניות אפייה לא משומנות.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 11-13 דקות או עד להזהבה.
למילוי, בסיר קטן, מבשלים חמאה על אש בינונית עד להזהבה.
יוצקים לקערה גדולה, טורפים פנימה את סוכר האבק, הווניל ומספיקה את השמנת המתוקה עד לקבלת מרקם ממרח.
מורחים על תחתית חצי מהעוגיות; מעל מניחים את שאר העוגיות.