קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

קרמים כתוש פטל

קרמים כתוש פטל
אם יש לכם סוכר גלגלית זהב, g, חצי שומן קרם fraîche, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קרם פודינג, סגול קרמים, ו קרמים לעכברים.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים קומץ של הסוכר עם פטל, מוחצים אותם מעט מאוד כפי שאתה מערבבים, אבל עדיין משאיר אותם פחות או יותר שלם. בקערה נפרדת לקפל את frache קרם ויוגורט יחד עם הסוכר שנותר ואת חתיכות מרנג.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחלקים את פטל בין ארבע כוסות קטנות, העליון עם תערובת מרנג שמנת. סירי פטל ניתן לאכול מיד או ישמור במקרר עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות