קרמל
. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו דלעת ספייס קרמל (ושגיאות נפוצות אנשים עושים בעת ביצוע קרמל), קרמל אני, ו קרמל זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בגודל בינוני, לשלב סוכר, סוכר חום, סירופ תירס, חלב התאדה, קצפת, וחמאה. לפקח על החום של התערובת עם מדחום ממתקים תוך ערבוב. כאשר המדחום מגיע 250 מעלות F (120 מעלות C) להסיר את הסיר מהחום.
העברת תערובת למחבת מוכנה ולתת לתערובת להתקרר לחלוטין. כאשר מקורר לחתוך את הכרמל לריבועים קטנים ולעטוף אותם בנייר שעווה לאחסון.