קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

קרמל

קרמל
. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו דלעת ספייס קרמל (ושגיאות נפוצות אנשים עושים בעת ביצוע קרמל), קרמל אני, ו קרמל זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריז מחבת 12x15 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
בסיר בגודל בינוני, לשלב סוכר, סוכר חום, סירופ תירס, חלב התאדה, קצפת, וחמאה. לפקח על החום של התערובת עם מדחום ממתקים תוך ערבוב. כאשר המדחום מגיע 250 מעלות F (120 מעלות C) להסיר את הסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
סוכר חוםסוכר חום
סירופ תירססירופ תירס
חמאהחמאה
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מדחום מטבחמדחום מטבח
סירסיר
3
מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
4
העברת תערובת למחבת מוכנה ולתת לתערובת להתקרר לחלוטין. כאשר מקורר לחתוך את הכרמל לריבועים קטנים ולעטוף אותם בנייר שעווה לאחסון.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
מחבתמחבת