קרמל בטטה מתובל
קרמל בטטה מתובל נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני ומספק כ 36 מנות. מתאבן זה יש 113 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה הו הירקות שלי יש 4 אוהדים. לך לחנות ותביא את כלהכסף, מים, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קרמל בטטה מתובל, קרמל מתובל, ו Caramels Crème מתובל חי עם פטל ופיסטוק פילו צ'יפס.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. בשורה התחתונה והצדדים של צלחת אפייה 8 x 8 אינץ ' עם נייר קלף. (אם אתה חותך חריץ בכל פינה של הנייר, רירית הצדדים היא קלה—להדגמה חזותית, לבדוק מחבתות בטנה עם קלף על חיים טובים אוכל.) משמנים קלות את הנייר בחמאה.
מניחים בטטה על תבנית אפייה קטנה מרופדת בנייר אלומיניום.
אופים עד למכרז, על 35-45 דקות (בהתאם לגודל וצורה של תפוח אדמה). אפשר להתקרר מעט.
לאחר תפוחי אדמה התקרר, להסיר את העור לחתוך לחתיכות גדולות.
מוסיפים חתיכות תפוחי אדמה למעבד מזון; תהליך עד חלקה ולא נשאר נתחים. מדוד 2/3 כוס מחית; אם נשאר מחית, שמור אותה למשהו אחר או תאכל אותה עכשיו. זה טעים!
להעביר מחית לסיר קטן. מערבבים בקינמון, ג ' ינג ' ר, וכלספייס עד משולב היטב. מוסיפים שמנת כבדה וחום על בינוני, ממשיכים לערבב. להביא לרתיחה ולהניח בצד.
בסיר 4 ליטר כבד, מערבבים יחד סוכר, סירופ תירס, סירופ מייפל, ומים עם כף עץ ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. השתמש במברשת מאפה חסינת חום טבול במים חמים כדי להבריש גבישי סוכר מהצד של סיר. לאחר שהתערובת הגיעה לרתיחה, מניחים מדחום ממתקים לתערובת סוכר וממשיכים לבשל עד שהטמפרטורה מגיעה 118° (לא מערבבים אותו!).
בהדרגה (ובזהירות!) להוסיף תערובת שמנת לתערובת סוכר, ערבוב כמו לשפוך שלך. התערובת תהיה בועה עד בשלב זה, אז בבקשה להיזהר לשפוך את הקרם לאט. לחזור לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך. המשך בישול עד התערובת מגיעה 116° (זה יכול לקחת עד 30 דקות). ככל שהטמפרטורה עולה, מתחילים לבחוש בתדירות גבוהה יותר.
לאחר תערובת קרמל מגיע 116°, להסיר סיר מחום. מערבבים בחמאה ומיץ לימון עד בשילוב היטב.
יוצקים לתוך תבנית אפייה מרופדת. (אם אתה ציפוי קרמל שלך עם אגוזים, מלח, או pepitas, לחץ אותם לתוך החלק העליון של הקרמל אחרי זה התקרר במשך כ -15 דקות.) מגניב לטמפרטורת החדר לפני חיתוך לחתיכות בודדות. (אני חותך אותם ל36, אבל לעשות אותם גדולים או קטנים כמו שאתה אוהב!) לעטוף בנייר שעווה ולאחסן במיכל הדוק אוויר או להכניס למקרר.