קרמל בטטה תפוח אדמה אופים
קרמל תפוח אדמה תפוח תפוח נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 222 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם טריזי בטטה, סוכר חום, תפוח טארט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו אפל בטטה לאפות, אפוי בטטה תפוח בריא, ו בטטה ותפוח ארוחת בוקר אופים + תפריט שבועי (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים בטטות ופרוסות תפוחים ב -11 אינץ ' משומן. איקס 7-אין. תבנית אפייה. בסיר שלבו סוכר חום, עמילן תירס ומלח. מערבבים פנימה את צוף המשמש, המים וקליפת התפוז עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים חמאה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים אגוזי פקאן אם רוצים.
יוצקים מעל תערובת בטטה. מכסים ואופים בחום של 375 מעלות למשך 35 דקות או עד שהתפוחים רכים.