קרמל טפטף דלעת לתקוע עוגה
מתכון זה מספק 20 מנות. עם 434 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ציפוי קרמל, תערובת עוגה, ציפוי רך מוקצף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח, עוגת פוק תבלין קרמל, ו עוגת תפוח מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז או ריסוס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ'.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, דלעת, מים, שמן, ביצים ותבלינים פשטידת דלעת עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד לחלח, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות.
אופים 26 עד 33 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.
מיד לתקוע עוגה כל סנטימטר עם ידית של כף עץ באמצע העוגה.
טפטוף חלב מרוכז באופן שווה על גבי העוגה; בואו לעמוד עד חלב נספג לתוך העוגה, על 5 דקות.
בינתיים, מניחים פאדג ' חם בקערה בינונית למיקרוגל. מיקרוגל נחשף על גבוה 15 עד 30 שניות או עד חלקה. כף להפיץ על העוגה, לחיצה מעט לתוך חורים. הפעל סכין סביב צידי מחבת כדי לשחרר את העוגה. מכסים ומקררים על 2 שעות או עד צונן.
מורחים ציפוי על גבי עוגה.
ממש לפני ההגשה, רסס רוטב קרמל על כל מנה של עוגה. חנות העוגה מכוסה באופן רופף במקרר.