קרמל-לזניה בצל עם רוטב גורגונזולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה בקרמל-בצל עם רוטב Gorgonzola. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 451 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך יין, גבינת פרמזן, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 44% המנה הזאת די טובה. נסו בצל מקורמל ופיצה Gorgonzola, פיצה בקרמל בצל & Gorgonzola, ו בצל מקורמל-Gorgonzola פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפיות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל, קורנית, מלח ופלפל; מבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיף את היין; לבשל 2 דקות או עד היין מתאדה. כף לתוך קערה; מגניב.
ממיסים 1 כפית חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים חצי מהקישואים; מבשלים 2 דקות או עד לפריך.
להוסיף קישואים הנותרים; לבשל 2 דקות או עד פריך-מכרז. תניח בצד.
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
להוסיף קמח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף. מבשלים 5 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים גורגונזולה ואגוז מוסקט, מערבבים עד שהגבינה נמסה.
מורחים רוטב גבינה 1/4 כוס בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 4 אטריות חופפות מעט על רוטב גבינה; למעלה עם חצי תערובת בצל, חצי קישואים, ו 1 כוס רוטב גבינה. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.
מורחים את רוטב הגבינה הנותרים על אטריות.
מפזרים עם פרמזן. מכסים ואופים ב 375 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות.