קרמל מצופה שוקולד
קרמל מצופה שוקולד נטול גלוטן, ומספק כ 120 מנות. מתאבן זה יש 54 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם חלב מרוכז, שוקולד חלב, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קרמל מצופה שוקולד, קרמל מיקרוגל מצופה שוקולד 7 דקות, ו עוגיות ספוג סוכר חום w / קרמל מצופה שוקולד.
הוראות
בסיר כבד 4 ליטר להמיס חמאה על חום בינוני; להוסיף סוכר חום, סירופ תירס וחלב. ערבוב כל הזמן, חום 242 עד 248 מעלות F (116 עד 120 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר כדור מוצק אך גמיש.
הסר מהחום ומערבבים תמצית וניל.
כאשר קרמל התקרר ולהגדיר, לחתוך לריבועים 1 אינץ'. צ ' יל במקרר עד המשרד.
ממיסים שוקולד עם 1 כף חמאה בחלק העליון של דוד כפול או בקערה במיקרוגל. מערבבים עד חלקה.
לטבול ריבועי קרמל בשוקולד ולמקם על נייר שעווה להתקרר.