קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 2 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

קרמל-מקיאטו טירמיסו Parfaits

קרמל-מקיאטו טירמיסו Parfaits
המתכון קרמל-Macchiato Tiramisu Parfaits מוכן בערך 4 שעות ו 2 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. אם יש לכם קפה חזק של בית מקסוול, עוגה יבשה, ציפוי מוקצף ® מגניב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קרמל-מקיאטו טירמיסו Parfaits, גלידת מקיאטו קרמל עם טפטוף קרמל תוצרת בית, ו מקיאטו קרמל קר.

הוראות

1
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר עד שמנת. בהדרגה להכות בחלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
להוסיף תערובת פודינג יבש; לנצח 1 דקות. מערבבים בעדינות 2 כוסות שוט מגניב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת פודינגתערובת פודינג
3
מערבבים קפה וציפוי קרמל עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
קפהקפה
4
מניחים חצי קוביות העוגה ב 10 כוסות פרפה; לטפטף עם חצי תערובת הקפה. מכסים חצי מתערובת גבינת שמנת, ואז 1/3 מהשוקולד המגורד. חוזר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
שוקולדשוקולד
קפהקפה
5
למעלה עם נשאר שוט מגניב ושוקולד. מקררים 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.