קרמל-פיצה בצל עם פטריות
פיצה בקרמל-בצל עם פטריות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 658 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. גשו לסופר וקנו בצק פיצה, פטריות קרמיני, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו קסדיות ביצה מקושקשות עם בצל קרמל ופטריות, בצל אדום מקורמל ופיצת תאנה, ו בצל קרמל ופיצת תאנה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 3 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל עם 1/2 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך ומתחיל חום, על 10 דקות. להפחית את החום עד מתון ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהב, על 15 דקות יותר. להפחית את החום נמוך ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב רך ועמוק מאוד, כ -15 דקות יותר.
הסר מחום וקריר כדי להתחמם, כ -10 דקות.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 246°.
בעוד בצל מתקרר, בצק פיצה מעיל עם 1 כף שמן במחבת אפייה רדודה 17-על ידי 12 אינץ ' למתוח ולחץ על הבצק כדי לכסות את התחתונה (הבצק עשוי להיות עמיד למתיחה בהתחלה, אבל זה יהיה בקרוב להירגע).
מורחים בצל באופן שווה על פני הבצק. לזרוק פטריות עם 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, ושמן כף הנותרים בקערה, ואז להפיץ באופן שווה על בצל. גבינה מתפוררת באופן שווה על פני פטריות.
אופים פיצה עד החלק התחתון של הבצק הוא זהב וגבינה מתחיל חום, 14 עד 16 דקות.
בצל יכול להיות מבושל 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.