קרמל שוקולד טבול תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Caramels שוקולד טבול תוצרת בית. מתכון זה מספק 120 מנות. עם 57 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם חמאה, תמצית vanillan, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-35 דקות. נסו מתכון קרמל מלוח טבול שוקולד, קרמל קינמון {שוקולד טבול אם אתה מעז}, ו שוקולד חלב מומלח קרמל תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 3 מרכיבים לרתיחה ב 3-qt. סיר מעל חום בינוני; לבשל, בלי לערבב, 7 דקות.
מערבבים בחלב מרוכז, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מדחום ממתקים רושם 238 עד 240( שלב כדור רך), על 20 עד 25 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים וניל.
יוצקים לתוך מחבת מרובעת 8 אינץ חמאה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 8 שעות.
הפוך קרמל על קרש חיתוך; לחתוך ריבועים 1 אינץ באמצעות מגרד ספסל או סכין.
מבשלים שוקולד וקיצור בסיר מעל חום בינוני 3 עד 5 דקות עד נמס וחלק.
הסר מהחום. לזרוק קרמל בתערובת שוקולד, בקבוצות, עד מצופה היטב, באמצעות מזלג.
מפזרים זנגביל גבישי או מלח ים גס, אם תרצה בכך. צ ' יל 1 שעה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 עד 45 דקות לפני ההגשה. לאחסן שאריות במקרר עד 5 ימים.