קרמל תירס הרביעי
מתכון קרמל תירס הרביעי יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך על 45 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 284 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו סודה לשתייה, שמן צמחי, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. 61 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 15%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תירס תירס קרמל תירס, תירס קרמל, ו תירס קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
בסיר גדול מחממים שמן על אש גבוהה.
מוסיפים את הפופקורן הלא קצוץ. מעבירים את המחבת כל הזמן, פופ את התירס.
מסירים מהאש, מניחים בתבנית אפייה גדולה ושומרים על חום בתנור שחומם מראש. מחק גרעינים לא קצוצים.
מערבבים סוכר, חמאה, סירופ תירס ומלח לסיר גדול. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב עד שהתערובת מתחילה לרתוח. ממשיכים לבשל במשך 5 דקות ללא ערבוב.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה סודה לשתייה ווניל.
יוצקים מעל את הפופקורן המוקפץ. מערבבים פופקורן עד לציפוי אחיד.
אופים במשך 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, תוך ערבוב כל 10 דקות.
מוציאים מהתבנית ומכניסים לקערה גדולה להתקררות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב פופקורן קרמל עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-600 דולר לבקבוק.
![מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)]()
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו קורנים וחושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.