קרמל תפוח קרמל ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן קרמל תפוח להתפורר. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם פקאן, תערובת קמח בטי רייס, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרמבל ללא גלוטן או טארט עם מילוי אוכמניות ותפוחים (עם אפשרויות ללא סוכר וללא חלב), קרמבל תפוחים טבעוני וללא גלוטן לשניים, ו קראמבל תפוחי צ'דר ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
ב 1-סיר ליטר, חום 1/3 כוס סוכר חום 2 כפות חמאה לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים קצפת וסירופ תירס.
תנור חום עד 191°. ריסוס התחתון הצדדים של 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת עם ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים יחד 2 כפות סוכר מגורען, 1 תערובת קמח כף, קינמון ואגוז מוסקט. בקערה גדולה, לזרוק תפוחים עם תערובת סוכר; להעביר לתבנית אפייה.
יוצקים רוטב קרמל באופן שווה על תפוחים.
בקערה בינונית, מערבבים יחד תערובת קמח 3/4 כוס וסוכר חום 1/3 כוס.
חותכים בחמאה קרה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות תערובת בכיוונים מנוגדים) עד שהתערובת נראית מתפוררת; מערבבים בפקאנים. כפית באופן שווה על קרמל ותפוחים.
אופים 30 עד 40 דקות או עד ציפוי זהוב חום ותפוחים רכים כאשר פירסינג עם מזלג.
מגישים חם עם גלידה, אם תרצה.