אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, מלח ופלפל, מרק ירקות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 77%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ראגו טלה עם ניוקי תפוחי אדמה: פסטיצ'יו די אגנלו קון ניוקי די פטטה, ניוקי די פאטאט עם סמרטוט די אגנלו, ו גאטאס די פטטה (תפוח אדמה "עוגה").
הוראות
1
מרתיחים את תפוחי האדמה בהרבה מים עד שהם רכים (אך לא סופגים מים).
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
בינתיים מחממים את החמאה על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את הבצל והשום. זיעה חום נמוך עד ארומטים רכים שקופים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מסננים את תפוחי האדמה, מניחים להתקרר כמה דקות, ואז עוברים דרך טחנת מזון או רייסר. לתפוחי האדמה מוסיפים את הבצל, השום, הפרמיג 'אנו, המורטדלה, הסטרצ' ינו, עשבי התיבול והמלח והפלפל לפי הטעם. אם יש צורך להרטיב את התערובת, מוסיפים את הביצה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מורטדלה
Parmigiano Reggiano
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
4
מרדדים את הפסטה למצב הדק ביותר במכונת גלגול פסטה וחותכים את הסדין למלבנים בגודל 3 אינץ 'על 1 אינץ'. במרכז מחצית המלבנים מניחים כף זעומה מתערובת תפוחי האדמה. למעלה מלבנים מלאים עם מלבנים ללא מילוי ולחץ על הקצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מחממים את ראגו בולונז במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בולונז
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מבשלים את הפסטה במים הרותחים למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
מסננים ומוסיפים לתבנית עם הראגו.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את החמאה שנותרה וזורקים על אש גבוהה 1 דקה לציפוי. מחלקים את הפסטה באופן שווה בין 6 קערות פסטה מחוממות, מעליהן פרמיג 'אנו-רג' יאנו מגורד, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
תלולית 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
11
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
12
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו את שאריות החתיכות. מפזרים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד שש דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
13
רול או צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
14
בסיר של 6 עד 8 ליטר עם תחתית כבדה מחממים שמן זית וחמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
15
מוסיפים בצל, סלרי, גזר ושום ומזיעים על אש בינונית עד שהירקות שקופים.