קרמלים טבולים בשוקולד תוצרת בית
קרמלים טבולים בשוקולד תוצרת בית עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההור ד ' אובר שלך. מתכון זה מכין 120 מנות עם 57 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, חלב מרוכז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 10 שעות ו -35 דקות. עם כפית ציון 7%, המנה הזו בלתי אפשרית. מתכונים דומים: קרמלים טבולים בשוקולד תוצרת בית, מתכון קרמל מלוח טבול שוקולד, ו קרמל קינמון {שוקולד טבול אם אתה מעז}.
הוראות
הביאו לרתיחה את 3 המרכיבים הראשונים ב -3 קראט. סיר על אש בינונית; מבשלים, ללא ערבוב, 7 דקות.
מערבבים חלב מרוכז ומביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שמדחום ממתקים רושם 238 עד 240 (שלב כדור רך), בערך 20 עד 25 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה וניל.
יוצקים לתבנית מרובעת בגודל 8 אינץ ' חמאה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 8 שעות.
הפוך קרמל על קרש חיתוך; חותכים לריבועים בגודל 1 אינץ ' בעזרת מגרד ספסל או סכין.
מבשלים שוקולד וקיצור בסיר על אש בינונית 3 עד 5 דקות עד להמסה וחלקה.
הסר מהחום. זורקים קרמלים בתערובת שוקולד, בקבוצות, עד לציפוי יסודי, בעזרת מזלג.
מפזרים ג ' ינג ' ר מגובש או מלח ים גס, אם רוצים. צינה 1 שעה.
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 עד 45 דקות לפני ההגשה. אחסן שאריות במקרר עד 5 ימים.