קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

קרנבורגרים עם צ'יפס בטטה

קרנבורגרים עם צ'יפס בטטה
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים אמריקאים לקופסת המתכונים שלכם, חמוציות עם צ'יפס בטטה עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -43 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 911 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-6 סועדים . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואני הייתי אומר שהוא מושלם. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 30 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. הוא מתאים גם כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . אם יש לכם טימין טחון, רוטב הודו, לחמניות המבורגר שומשום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון ספינאקולרי משתפר של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו צ'יפס בטטה אפוי , צ'יפס בטטה אפוי עם יוגורט ופלפל צ'יפוטלה , וצ'יפס בטטה אפוי עם יוגורט .

הוראות

1
מניחים את הצ'יפס בתבנית אפייה משומנת בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ'; רססו בתרסיס שמן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
ערבבו את תערובת הפסטו, זרעי הסלרי והטימין; פזרו מעל הצ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
תערובת רוטב פסטותערובת רוטב פסטו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
אופים ב-400 מעלות למשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בינתיים, בקערה גדולה, ערבבו רוטב חמוציות מפירות יער שלמים, תערובת המילוי והטימין. פזרו את תערובת ההודו מעל וערבבו היטב. צרו שש קציצות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
במחבת גדולה, טגנו את ההמבורגרים בשמן על אש בינונית במשך 6-8 דקות מכל צד או עד שמדחום הבשר מראה 165 מעלות והנוזלים צלולים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים את ההמבורגרים על לחמניות מרופדות בחסה; מפזרים מעל כף רוטב ופרוסת רוטב חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
מגישים עם צ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך