קרני שיפון
קרני שיפון דורש בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. זה הר ד ' אובר יש 310 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו שמרים, חמאה נוספת, קמח שיפון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 33%. ציון זה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לוכד בשיפון: מאפינס אגסים ושיפון עם שוקולד מריר, קרני שקדים, ו קרני פקאן.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח לכל מטרה, קמח שיפון, סוכר, שמרים, מלח, זרעי קימל וסודה לשתייה. בסיר גדול מחממים את החלב, החמאה והמולסה ל -120 מעלות צלזיוס -130 מעלות צלזיוס.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות.
מוסיפים ביצים; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח לכל מטרה שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים ל -16 חלקים. מעצבים כל אחד לכדור. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
מגלגלים כל כדור ל -6 אינץ'. 3 אינץ'. סגלגל.
להפשיל, ג ' לי-רול סגנון, החל ארוך צד, מתיחה וצביטה מסתיים בזמן מתגלגל כדי להתחדד מסתיים.
מניחים על ניירות אפייה משומנים. עקומה מתגלגלת ליצירת צורת סהר. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים בחום של 375 כ 8-12 דקות או עד להשחמה קלה.
מברישים בחמאה מומסת. מגניב.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות פרארי פרל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
![פרארי פרל]()
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.