קרני שיפון דורש בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. זה הר ד ' אובר יש 310 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו שמרים, חמאה נוספת, קמח שיפון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 33%. ציון זה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לוכד בשיפון: מאפינס אגסים ושיפון עם שוקולד מריר, קרני שקדים, ו קרני פקאן.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח לכל מטרה, קמח שיפון, סוכר, שמרים, מלח, זרעי קימל וסודה לשתייה. בסיר גדול מחממים את החלב, החמאה והמולסה ל -120 מעלות צלזיוס -130 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
זרעי קימל
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
4 כוסות קמח חיטה
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות.
3
מוסיפים ביצים; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח לכל מטרה שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
5
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים ל -16 חלקים. מעצבים כל אחד לכדור. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוף
7
מגלגלים כל כדור ל -6 אינץ'. 3 אינץ'. סגלגל.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
להפשיל, ג ' לי-רול סגנון, החל ארוך צד, מתיחה וצביטה מסתיים בזמן מתגלגל כדי להתחדד מסתיים.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
מניחים על ניירות אפייה משומנים. עקומה מתגלגלת ליצירת צורת סהר. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות פרארי פרל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.