קרנצ'ן פטל קר
Cranachan פטל קר דורש בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. זה מנות ראשונות יש 164 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיבולת שועל ראש סיכה, קרם כפול סיר, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Cranachan פטל ודבש, עוגת פטל cranachan, ו Cranachan, סירים קטנים של תענוג פטל.
הוראות
מורחים את שיבולת השועל והסוכר באופן שווה על מגש מרופד בנייר כסף. טוסט מתחת לגריל בינוני במשך 10-15 דקות, עד שחום ומערבבים caramelised באופן קבוע כדי למנוע את התמהיל מלהידבק ולשרוף. השאירו להתקרר על המגש לפני קילוף. לפרוץ לחתיכות קטנות ולהניח בצד. גריז קו כיכר 900 גרם עם סרט נצמדות, וודא כי זה לא לקרוע.
לדחוף את פטל דרך מסננת לתוך קערה כדי להסיר כל זרעים וליצור טהור. מוסיפים את הוויסקי, אם משתמשים, ומניחים בצד.
לטאטא את הביצים והדבש בקערה גדולה על מחבת של מים רותחים בקושי עד חיוור, עבה בערך הוכפל נפח, ואז להסיר מן החום.
מקציפים את הקרם בקערה נפרדת עד שהוא עבה ופשוט עומד בפסגות רכות. מקפלים את תערובת הביצים לתוך הקרם, ואחריו נתחי שיבולת השועל. בזהירות לערבב את פטל טהור זיג-זג, כך שאתה מקבל אפקט rippled.
יוצקים את התערובת לתוך פח מוכן, לכסות עם סרט נצמד יותר ולשים במקפיא במשך 10-12 שעות (או לילה) עד שנקבע.
כדי לשרת, להסיר מהמקפיא, לפתוח את השכבה העליונה של הסרט נצמד ולהפוך על צלחת ההגשה שלך. להקניט את תערובת הקרח באמצעות הסרט נצמד.
חותכים לפרוסות ומגישים מיד.
מפזרים פטל שלם ולעשות טהור נוסף לשרת לצד, אם אתה רוצה.