קרספל Ai Piselli ו Parmigiano: קרפים עם אפונה
קרספל Ai Piselli ו Parmigiano: קרפים עם אפונה עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 623 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפונה טרי shucked, parmigiano-רג'יאנו, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מרק עם קרפים (קרספל en Brodo), קרפים עם ריקוטה: קרספל אל Formaggio, ו אפונה עם חזיר: פיזלי אל פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקמח בקערת ערבוב גדולה. סדקי את הביצים מעל הקמח וקציפי אותן פנימה.
מוסיפים מלח ומקציפים בחלב, קצת בכל פעם, עד שכל החלב משולב. אפשר לבלילה לעמוד במשך 20 דקות.
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ ' ולהוסיף את האפונה. מבשלים לאט מעל חום בינוני עד רך למדי, כ 15 דקות. אפשר לאפונה להתקרר. מערבבים את האפונה לתוך הריקוטה.
מחממים מחבת 6 אינץ', ללא מקל עד חם מברשת עם שמן זית. להפחית את החום בינוני ויוצקים 1 1/2 עד 2 כפות הבלילה לתוך המחבת. מבשלים 20 עד 30 שניות, עד הזהב החיוור, ולאחר מכן להעיף. מבשלים בצד השני 20 שניות ולהסיר לצלחת. המשך את התהליך עד כל הבלילה כבר בשימוש, מניב בין 17 ו 19 קרספל. למלא כל קרספל עם 3 כפות של גבינת ריקוטה לקפל במחצית. המשך למלא קרספל עד שכולם מלאים.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
חמאה בתחתית וכל הצדדים של 10 על ידי 8 אינץ ' צלחת אפיית קרמיקה.
להניח את קרספל מלא בשכבה חופפת בתבנית האפייה. מגררים את הפרמזן-רג ' יאנו מעל קרספה, מנקדים עם שאר החמאה ומניחים בתנור במשך 12 עד 15 דקות, עד שהצנרת חמה ופריכה למעלה.
הסר ולהגיש חם, או לאפשר לנוח ולשרת בטמפרטורת החדר.