קרפ מאיר לימון ופטל
Meyer Lemon And Raspberry Crepes might be just the morn meal you are searching for. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 515 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, פטל, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 77 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו קרפים עם קצפת Meyer Lemon Ricotta, מאייר לימון קמומיל סוזט קרפים עם יוגורט יווני, ו מאייר עוגות פטל לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, מניחים את כל מרכיבי קרפ למעט חמאה נוספת. כיסוי; להתמזג עד חלקה. מקררים לפחות 2 שעות ועד 24 שעות.
ב medium bowl, beat Meyer Lemon Chantilly Cream מרכיבים עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות טופס. כיסוי; להכניס למקרר עד שישב בכלא.
אם הבלילה נפרדה, מערבבים לפני השימוש.
חום 6-7 אינץ 'או 9-10 אינץ' מחבת על חום בינוני גבוה. לנגב מחבת עם חמאה נוספת. כדי להפוך קרפ במחבת קטנה, יוצקים 3 כפות הבלילה למחבת (אם באמצעות מחבת גדולה, להשתמש 1/4 גביע הבלילה). מיד להטות ולסובב מחבת להפיץ הבלילה על פני השטח התחתון. מבשלים עד פני השטח העליון יבש. שחרר קצה עם מרית; הפוך קרפ מעל באמצעות אצבעות. תבשל בצד השני בערך 15 שניות. הפעל קרפ מתוך מחבת על מגבת מטבח נקייה להתקרר. חזור עם הבלילה שנותרה, מחבת ניגוב עם חמאה לפי הצורך וערימה קרפים כמו מטוגן.
כדי לשרת מיד, לכסות קרפים עם נייר; להתחמם בתנור 93° שחומם מראש. להגשה מאוחרת יותר, לעטוף קרפים בניילון נצמד, מקום אחסון מזון או שקית פלסטיק מקפיא, ומקרר עד 3 ימים או להקפיא עד 2 חודשים.
כדי לשרת, למקם קרם Chantilly לימון מאייר בשקית לקשט.
מקום 1 קרפ בכל פעם על משטח עבודה. צינור קו של קרם למטה מרכז קרפ. מקפלים 1 צד על שמנת; מקפלים את הצד השני מעל הדף. קרפים צלחת על צלחות הגשה; למעלה עם פטל. אחסן כל קרם chantilly שנותר במקרר.