קרפים סוזט יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 998 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, ליקר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 36 דקות. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו קרפ סוזט, קרפ סוזט, ו קרפ סוזט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקפלים קרפים שלך בחצי פעמיים, אז הם בצורת משולש. במחבת שאינה מקל על חום בינוני, להמיס מחצית החמאה. כאשר הוא מתחיל קצף להסיר מחום ולהוסיף 2 אונקיות של ליקר 2 כפות של הסוכר. תמיד להוסיף אלכוהול מחוץ לחום כדי למנוע להבה קופצת. השתמש מלקחיים כדי להניח קרפים בעדינות לתוך המחבת. תסובב את הקרפים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ליקר
חמאה
קרפים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
מחבת
2
להניח את קרפים על צלחת העליון עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
קרפים
3
יוצקים רוטב שנותר על הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
רוטב
4
מגישים באופן מיידי.
5
בבלנדר, לשלב את כל החומרים ואת הדופק במשך 10 שניות.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
6
מניחים את הבלילה קרפ במקרר במשך 1 שעה. זה מאפשר את הבועות כדי לשכוך כך הקרפים יהיה פחות סביר לקרוע במהלך הבישול. החובט יחזיק מעמד עד 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
7
מחממים מחבת קטנה ללא מקל.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים חמאה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
9
יוצקים 1 גרם של הבלילה לתוך מרכז המחבת מערבולת להתפשט באופן שווה. לבשל במשך 30 שניות ולהעיף. מבשלים עוד 10 שניות ולהסיר ללוח החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מחבת
10
תשכיב אותם כך שיוכלו להתקרר. המשך עד שכל הבלילה נעלמה. לאחר שהם מקוררים אתה יכול לערום אותם ולאחסן בשקיות פלסטיק sealable במקרר במשך כמה ימים או במקפיא עד חודשיים. בעת שימוש קרפים קפואים, להפשיר על מתלה לפני קילוף בעדינות.