קרפ עוף ואספרגוס
קרפ עוף ואספרגוס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. אם יש לך מלח, שרי, גבינת פונטינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו קרפ עוף ואספרגוס, קרפ עוף ואספרגוס, ו קרפים עוף עם אספרגוס ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. חמאה צלחת אפייה גדולה.
מערבבים את העוף, ריקוטה, 1/2 כוס פרמזן, 3 כפות עשבי תיבול, 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה בינונית. כפית על 1/4 כוס מילוי על החצי התחתון של כל קרפ; להתגלגל כדי לסגור את המילוי.
מניחים את הקרפים, בצד התפר למטה, בתבנית האפייה. מכסים בנייר כסף ואופים עד המילוי חם, כ 15 דקות.
בינתיים, להמיס 3 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהוא מתרכך, על 1 דקה.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד רק מכרז, על 3 דקות.
מוסיפים את מרק העוף, גרידת לימון ואת הנותרים 1 כף עשבי תיבול ומבשלים עד הרוטב הוא מעובה מעט, על 2 דקות. מערבבים את שארית 1/4 פרמזן כוס ועונה עם מלח ופלפל.
מחלקים את הקרפים בין צלחות, העליון עם אספרגוס ורוטב, ומפזרים פרמזן.
בקערה בינונית, לשלב קמח ומלח. בקערה בינונית נוספת, להקציף יחד חלב, ביצה, חלמון ביצה, וחמאה. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חלב, לטאטא עד חלקה.
מחממים מחבת nonstick 8 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. כף 2 1/2 כפות של הבלילה למחבת; לבשל במשך 30 עד 45 שניות. שחרר קרפ עם מרית, ובזהירות להתהפך. מבשלים 30 עד 45 שניות; העברה לצלחת. חזור על הליך עם הבלילה שנותרה, לערום קרפים על צלחת.