קרפ פובלנו קרמי
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קרפים Poblano, קרפים פטריות עם רוטב צ'ילה Poblano, ו קרפים ממולאים תירס וגבינה עם קרם Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צ ' יילס על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף; לטגן 10 דקות או עד מושחר, מפנה מדי פעם.
מניחים בשקית ניילון zip-top, ולאטום.
בואו לעמוד במשך 15 דקות. פיל צ ' יילס; לחתוך לחצי לאורכו. להשליך זרעים וממברנות; קוצצים צ ' ילי, ולהניח בצד.
מביאים מים, שום פרוס דק, ועלי דפנה לרתיחה בסיר; מוסיפים עוף. להפחית את החום; להרתיח 20 דקות או עד העוף נעשה.
הסר עוף; מגניב. מסננים מרק דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. שמור 1 מרק כוס. עוף בגרוס עם 2 מזלגות.
מערבבים קמח ומלח בקערה; מוסיפים בהדרגה חלב לתערובת הקמח, מערבבים כל הזמן עם מקצף. להמס חמאה בסיר בינוני על חום בינוני; להוסיף אורגנו, כמון, ושום טחון, ו saut1 דקה.
מוסיפים תערובת קמח ומרק כוס שמור 1, ומבשלים עד עבה (כ 4 דקות), ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מוסיפים 1/2 צ ' ילי כוס ותירס לרוטב שנותר במחבת; לבשל 2 דקות מעל חום בינוני-נמוך.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה.
מערבבים עוף, שמורות 1 כוס רוטב, ונותר 1/2 כוס צ ' ילי בקערה.
כפית על תערובת עוף 1/4 כוס במרכז כל קרפ; להתגלגל.
מניחים קרפים, הצדדים התפר למטה, בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול, רוטב גבינה כפית על קרפים.
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד מבעבע.
הערה: שתי פחיות (5-אונקיה) של צ 'ילי ירוק, מנוקז וקצוץ ניתן להחליף צ' ילי poblano.
יין מומלץ: קרם שרי, בורדו, שמפניה, Moscato Dasti, יציאה, בורדו לבן
קרם שרי, בורדו ושמפניה הם בחירה מצוינת לקרפים. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "