קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

קרפדה-in-the-חור ב 4 צעדים קלים

קרפדה-in-the-חור ב 4 צעדים קלים
קרפדה-in-the-חור ב 4 צעדים קלים דורש כ 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1109 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 75 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך קמח, שמן חמניות, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו קרפדה בחור, קרפדה בחור, ו קרפדה בחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
עצה 210 גרם קמח רגיל לתוך קערה גדולה ערבוב ומערבבים 1 כפית אבקת חרדל אנגלית עם קמצוץ טוב של מלח. הפוך באר במרכז, לפצח 4 ביצים, ואז לשפוך קצת מ 400 מ " ל חלב.
מרכיבים שתצטרך
חרדל אנגליחרדל אנגלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
לטאטא את התערובת, בהדרגה לשלב חלק מהקמח, עד שיש לך בלילה חלקה בבאר. עכשיו להוסיף קצת יותר חלב ולהמשיך ערבוב עד כל החלב והקמח כבר מעורבב יחד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
הבלילה מוכנה: אתה צריך עכשיו יש חלקה, בליעה ללא גוש כי הוא עקביות של שמנת כפולה. מערבבים את העלים מ 4 ענפי קורנית, ואז להטות את הבלילה בחזרה לתוך הכד אתה נמדד החלב שלך, קל לשפוך מאוחר יותר. השתמש במספריים כדי לגזור את הקישורים בין 8 נקניקיות חזיר רגיל, ואז לזרוק אותם לתוך 20 x 30cm צלייה פח.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול מרווהתערובת תיבול מרווה
קרם כפולקרם כפול
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
5
להוסיף 1 כף שמן חמניות, לזרוק את הנקניקיות בו ביסודיות מעיל את הבסיס של הפח, ולאחר מכן צלי בתנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מבשלים את הבלילה: לקחת את המגש החם מהתנור, ואז לשפוך במהירות את הבלילה זה צריך לרחוש ובועה קצת כאשר הוא פוגע לראשונה בשומן החם. להחזיר אותו לתנור, ואז לאפות במשך 40 דקות עד הבלילה מבושל דרך, עלה היטב פריך. בדוק את זה אחרי 40 דקות, לכסות באופן רופף עם נייר אם זה בראונינג יותר מדי. אם אתה לתקוע את קצה הסכין לתוך הבלילה באמצע המגש זה צריך להיות מוגדר, לא דביק או נוזל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
7
הפוך את הרוטב: לרכך 2 בצל פרוס עם 1 כף שמן חמניות במחבת גדולה לא מקל במשך כ 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מפזרים 1 כפית סוכר חום רך עבור 5 דקות הסופי.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
9
מוסיף כפית של קמח רגיל, ואז לבשל, כל הזמן ערבוב, במשך 2 דקות, כך שהוא מצפה את הבצל ולא נשאר קמח יבש. בהדרגה לשפוך 500 מ " ל מלאי בשר, ערבוב טוב לעשות רוטב חלק. בועה עבור 4-5 דקות כדי להתעבות, ואז העונה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
חותכים את הקרפדה-in-the-חור לתוך טריזים גדולים ומגישים עם הרוטב כפיות מעל.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות