קרפי נקניקיות אספרגוס
קרפי נקניקיות אספרגוס עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 17 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל 445 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם בצל, קמח, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. נסו קרפי חזיר ואספרגוס, קרפ אספרגוס, ו קרפי עוף ואספרגוס עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית עד שהנקניק כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את גבינת השמנת, גבינת מונטריי ג ' ק ומרורם; מניחים בצד.
בקערה גדולה שלבו את החלב, הביצים והשמן.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים לתערובת החלב ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
מחממים 8 אינץ ' משומן קלות. מחבת טפלון על אש בינונית; יוצקים 2 כפות בלילה למרכז המחבת. הרם והטה את התבנית לתחתית המעיל באופן שווה. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים 15-20 שניות יותר.
הסר לרשת. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה, משמן את המחבת לפי הצורך. כשהוא קריר, ערמו קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר בין לבין.
כף 2 כפות מתערובת הנקניקיות על מרכז כל קרפ. למעלה עם שתי חניתות אספרגוס.
מגלגלים; מניחים בשני 13 אינץ ' משומנים. איקס 9-ב. אפיית כלים.
מכסים ואופים בחום של 375 ניתנים לזיהוי למשך 15 דקות.
שלב את החמאה והשמנת החמוצה; כף מעל קרפים.
אופים 5 דקות יותר או עד לחימום.