קרפי עוף, תרד ופטריות
מתכון עוף, תרד, קרפים פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ארוחת הבוקר הזאת 383 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות מראש, גבינת מונטריי ג'ק, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרפים פטריות ותרד, סטייק, קרפים תרד ופטריות עם זיגוג בלסמי, ו קרפים עם פטריות עוף מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל פרוס ופטריות למחבת; מטגנים 5 דקות או עד פטריות לשחרר את הלחות שלהם להכהות. מערבבים עוף, בצל ירוק, 1/4 כפית מלח, ותרד.
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים קמח למחבת; מערבבים עם מקצף עד מעורבב. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב למחבת, ערבוב כל הזמן עם מקצף; לבשל 5 דקות או עד עבה.
הסר מהחום. מערבבים הנותרים 1/2 כפית מלח ופלפל.
יוצקים תערובת חלב על תערובת עוף; מערבבים לשלב.
כפית על תערובת 1/2 כוס עוף במרכז כל קרפ; לקפל את הקצוות ואת הצדדים מעל.
מקום, צד התפר למטה, בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים קרפים באופן שווה עם גבינה. לצלות 2 דקות או עד השחמה קלה.