קרפי צדפות שמנת
קרם צדפות קרפים לוקח בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם צדפות מפרץ, חמאה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 42%, וזה די טוב. נסו שמנת סקאלופ & אפונה פטוצ'יני, שרימפס שמנת ופסטה צדפות, ו שמנת סקאלופ & אפונה פטוצ'יני עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה מקציפים את החלבונים, הביצה והחלב.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים לתערובת החלב ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
מעיל 8 אינץ'. מחבת טפלון עם תרסיס בישול; חום. מערבבים בלילת קרפ; יוצקים 2 כפות למרכז המחבת. הרם והטה את התבנית לתחתית המעיל באופן שווה. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים 15-20 שניות יותר.
הסר לרשת. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה, ציפוי מחבת בתרסיס בישול לפי הצורך. כשהוא קריר, ערמו קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר בין לבין.
במחבת טפלון גדולה מביאים לרתיחה את הצדפות, היין והפלפל. מנמיכים את האש; מבשלים במשך 3-4 דקות או עד שהצדפות יציבות ואטומות.
מסננים, שומרים נוזל בישול; הניחו נוזלים וצדפות בצד.
באותה מחבת הקפיצו פטריות ובצל בחמאה עד שהם כמעט רכים.
מפזרים קמח; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בהדרגה חלב מתאדה ונוזל בישול שמור. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש. מערבבים גבינה וצדפות.
מורחים 1/3 כוס מילוי במרכז כל קרפ; מגלגלים ומניחים בתוך 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 12-15 דקות או עד שהם מחוממים.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
צדפות עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה, שנין בלאן. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. הרטפורד קורט הרוסי ריבר פינו נואר (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)]()
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט מלווים בטעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת על ידי חומציות, טאנינים משיי וגימור ארצי עדין.