קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

קרפי צדפות שמנת

קרפי צדפות שמנת
קרם צדפות קרפים לוקח בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם צדפות מפרץ, חמאה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 42%, וזה די טוב. נסו שמנת סקאלופ & אפונה פטוצ'יני, שרימפס שמנת ופסטה צדפות, ו שמנת סקאלופ & אפונה פטוצ'יני עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה מקציפים את החלבונים, הביצה והחלב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים לתערובת החלב ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מעיל 8 אינץ'. מחבת טפלון עם תרסיס בישול; חום. מערבבים בלילת קרפ; יוצקים 2 כפות למרכז המחבת. הרם והטה את התבנית לתחתית המעיל באופן שווה. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים 15-20 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
הסר לרשת. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה, ציפוי מחבת בתרסיס בישול לפי הצורך. כשהוא קריר, ערמו קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר בין לבין.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
דַק-דַק-
5
במחבת טפלון גדולה מביאים לרתיחה את הצדפות, היין והפלפל. מנמיכים את האש; מבשלים במשך 3-4 דקות או עד שהצדפות יציבות ואטומות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
מסננים, שומרים נוזל בישול; הניחו נוזלים וצדפות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
7
באותה מחבת הקפיצו פטריות ובצל בחמאה עד שהם כמעט רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
8
מפזרים קמח; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בהדרגה חלב מתאדה ונוזל בישול שמור. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
מסירים מהאש. מערבבים גבינה וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10
מורחים 1/3 כוס מילוי במרכז כל קרפ; מגלגלים ומניחים בתוך 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 12-15 דקות או עד שהם מחוממים.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

צדפות עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה, שנין בלאן. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. הרטפורד קורט הרוסי ריבר פינו נואר (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט מלווים בטעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת על ידי חומציות, טאנינים משיי וגימור ארצי עדין.