קרפים
קרפ המתכון מוכן בסביבות 34 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-8 מנות. ארוחת הבוקר הזאת 169 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, אבקת קקאו, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו וידוי # 145: יש לי דבר קרפים ... קרפ נוטלה קל, קרפים, ו קרפ שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
תוספות שונות: קצפת, רוטב שוקולד, ריבות, אבקת סוכר וכו'.
בקערת ערבוב בינונית, לטאטא את הביצים.
מוסיפים את המרכיבים הנותרים ומקציפים במרץ עד בשילוב, גושים קטנים הם בסדר. הניחו את החובט בצד למנוחה למשך 20 דקות.
מחממים מחבת nonstick nonstick 8 אינץ ' על חום בינוני. מברשת קלה את המחבת עם חמאה מומסת.
יוצקים 1/4 גביע הבלילה לתוך המחבת החמה, מסובב את המחבת כך הבלילה מתפשטת באופן שווה לתוך שכבה דקה מאוד. מבשלים כ -30 שניות עד קרפ מגיע מן הצדדים של המחבת. בעדינות להפוך את קרפ על עם האצבעות שלך או את העזרה של מרית גומי ולהמשיך לבשל עוד כמה שניות.
העברה לצלחת וחזור קרפים בישול עד כל הבלילה משמשת.
עכשיו קרפים יכול להיות מלא ועקף לטעמך. נסה קצפת, רוטב שוקולד, ממרח אגוזי לוז, חמאה, ריבה, רוטב קרמל, אבקת סוכר, חמאת בוטנים, פירות טריים ועוד.