קרפים Herbed
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם סוכר, עירית, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 12%. נסו קרפים Herbed עם סלמון מעושן וצנוניות, וידוי # 145: יש לי דבר קרפים ... קרפ נוטלה קל, ו קרפים (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סוכר, פטרוזיליה, עירית ומלח בקערה קטנה.
מערבבים חלב, מים, חמאה מומסת וביצים בבלנדר.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החלב ומעבדים עד לקבלת חלקה. כיסוי הבלילה; צמרמורת במשך 1 שעה.
מחממים מחבת 8 אינץ ' קרפ קרפ או מחבת על חום בינוני.
יוצקים הבלילה 1/4 כוס קטנה למחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 1 דקה. בזהירות להרים את קצה קרפ עם מרית כדי לבדוק doneness. הקרפ מוכן להסתובב כאשר הוא יכול להיות מזועזע רופף מן המחבת ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות. הפוך קרפ מעל, ומבשלים 30 שניות או עד המרכז מוגדר.
מניחים קרפ על מגבת; מגניב לחלוטין. חזור על הליך עם הבלילה שנותרה, ערבוב הבלילה בין קרפים. מחסנית קרפים בין שכבות בודדות של נייר שעווה כדי למנוע דבק.