קרפים בקמח תירס
קרפ קמח תירס הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 49 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו קמח תירס, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו קרפים בקמח תירס, קרפים קמח תירס עם ריקוטן וחזיר, ו אנצ'ילדות טאקו עם קרפים קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, קמח תירס, ומלח בקערה.
מערבבים חלב, חלבונים ביצה בקערה; מערבבים היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מניחים מחבת קרפ 8 אינץ ' או מחבת nonstick מעל חום בינוני עד חם.
יוצקים הבלילה 1/4 כוס קטנה למחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 1 עד 2 דקות.
בזהירות להרים את קצה קרפ עם מרית כדי לבדוק doneness. הקרפ מוכן להסתובב כאשר הוא יכול להיות מזועזע רופף מן המחבת ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות. הפוך קרפ מעל, ומבשל במשך 15 שניות בצד השני.
מניחים קרפ על מגבת; מגניב. חזור על הליך עד כל הבלילה משמש, ערבוב הבלילה בין קרפים. מחסנית קרפים בין שכבות בודדות של נייר שעווה או מגבות נייר כדי למנוע דבק.