קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

קרפים ברוטב קרמל

קרפים ברוטב קרמל
קרפים עם רוטב קרמל יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קמח לכל מטרה, קרם כבד, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרפים עם רוטב קרמל ופקאנים קלויים, קרפים מלאים בתפוחים ברוטב קרמל, ו קרפים בטעם תות שוקולד עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חלב, מים, ביצים ומלח לקערה של מעבד מזון או בלנדר דופק חמש פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים קמח וחמאה ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מניחים את הבלילה במקרר וצינה במשך שעתיים.
4
הפוך רוטב קרמל: חמאה מומסת בסיר קטן ומערבבים בסוכר חום. מביאים לרתיחה מלאה, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים מלח ושמנת כבדה, ומביאים לרתיחה שוב. הסר חום ומערבבים מיד תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מחממים מחבת רחבה גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחבת מברשת עם חמאה מומסת. מצקת scant 1/4 גביע הבלילה לתוך מחבת חמה ולהטות את המחבת עד הבלילה מכסה את התחתון באופן שווה. לבשל על 1 דקה, או עד הזהב על הקרקעית. תהפוך את הקרפ ותבשל עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מצקתמצקת
3
הסר קרפ לצלחת. חזור עם הבלילה שנותרה. מקפלים קרפים לרבעים, טפטוף עם רוטב קרמל, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
קרפיםקרפים