קרפים כוסמת עם דבש ריקוטה ושזיפים מלוחים
מתכון קרפים כוסמת עם דבש Ricottan ו שזיפים Sautéed מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. אם יש לך חלב מ " ל, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קרפים כוסמת עם תפוחים מוקפצים וגבינת Gruyère, דייסת שעורה עם שזיפים דבש, ו קרפים כוסמת.
הוראות
לטאטא את הקמחים, מלח, חלב, חלב, חמאה, חמאה, וביצים יחד בקערה גדולה עד חלקה מאוד. כדי לחסוך בכוח הזרוע, אתה יכול למזג את החומרים בבלנדר במקום.
תן את הבלילה לשבת לפחות 1 שעה בטמפרטורת החדר ועד 1 יום במקרר.
לשפשף מעט חמאה (1/2 כף בערך) על החלק התחתון של מחבת 9 או 10 אינץ ' קרפ קרפ או מחבת sauté מעל חום בינוני ולחכות עד שהוא נמס לחלוטין. (יותר מדי חמאה תעשה עבור קרפ רטוב.)
יוצקים 1/4 כוס הבלילה לתוך המחבת החמה ולהטות אותו בתנועה מעגלית כדי להבטיח את הבלילה מתפשטת לתוך שכבה אפילו. מבשלים על אש נמוכה עד הקצוות להתחיל למשוך מן המחבת, על 2 דקות. באמצעות מרית nonstick, בזהירות להעיף ולבשל את הצד השני עד חום זהוב, על 1 דקה.
הנח את הקרפ על צלחת גדולה וחזור עד שעברת את כל הבלילה (זה בסדר לערום את הקרפים על הצלחת). אם מחבת קרפ מתחיל להתייבש מדי, להוסיף עוד טיפה קטנה של חמאה. אני נוטה לבשל אלה במהירות בעוד שזיפים הם מטגנים ולהרכיב אותם ממש אז, אבל אם אתה משוחח עם חברים ולוקח את הזמן שלך, לשמור על קרפים מוגמרים, ללא מילוי חם בתנור 200°f עד מוכן להרכיב.
כדי לטגן את השזיפים: בסיר בינוני על חום בינוני, להמיס את שמן הקוקוס.
מוסיפים את הוניל והדבש, מערבלים את המחבת כך שהם משתלבים עם שמן הקוקוס, ואז מוסיפים את השזיפים. Sauté עד עסיסי וחם, 2 עד 3 דקות.
כדי להרכיב: עבור כל קרפ, בעדינות לקפל את קרפ בארבעה (לקפל במחצית, ואז במחצית שוב) ו dollop 1 עד 2 כפות של ריקוטה דבש וכמה שזיפים sautéed על גבי. לסיים עם טפטוף נדיב של דבש.
הפוך קדימה: אתה יכול לבשל את הקרפים ולאחסן אותם במקרר, נערם בין חתיכות של נייר שעווה או קלף, עד 3 ימים. אתה יכול גם להקפיא אותם עד 3 חודשים על ידי מתן קרפים להתקרר לחלוטין, עוטף אותם היטב בניילון נצמד, ומניח אותם במיכל אטום. כדי לחמם, למקם אותם בתבנית אפייה זכוכית או צלחת עוגה מכוסה בנייר אלומיניום.
חום בתנור 121° עד רק התחמם.
הקרפים האלה עובדים בכל עונה. להחליף את השזיפים עבור פירות אבן בקיץ או אגסים חמוציות בחורף. לבראנץ ' יותר דקדנטי, השתמשתי במסקרפונה עם מעט יוגורט יווני כתוספת במקום הריקוטה. לחלופין, נסה כפית של אגוזי לוז שוקולד מריר
מורחים או, למילוי ריבה, נסה קומפוט דובדבן משמש או ריבת תות שדה מהירה. עבור אפשרות מתובלת, לעשות עוטפת מלאה ירקות ודגנים לטרוף.
Reprinted with permission from Whole-Grain Morning: New Breakfast Recipes to Span The Seasons by Megan Gordon. זכויות יוצרים © 2013 by Megan Gordon; photographs copyright © 2013 by Clare Barboza. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.מייגן גורדון היא סופרת מזון ומפתחת מתכונים; היא כותבת באופן קבוע עבור Kitchn ועל הבלוג שלה, כפית מתוקה. עבודתה הופיעה במגזינים לאומיים רבים, כולל בתים וגנים טובים יותר ופרסומים אכילים. מייגן היא הבעלים והמפעילה של חברת גרנולה מסיאטל, מארג', אשר מופצת ברחבי העולם וזכתה להכרה על ידי הוול סטריט ג ' ורנל והמגזין Sunset.