קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

קרפים כוסמת עם דבש ריקוטה ושזיפים מלוחים

קרפים כוסמת עם דבש ריקוטה ושזיפים מלוחים
מתכון קרפים כוסמת עם דבש Ricottan ו שזיפים Sautéed מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. אם יש לך חלב מ " ל, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קרפים כוסמת עם תפוחים מוקפצים וגבינת Gruyère, דייסת שעורה עם שזיפים דבש, ו קרפים כוסמת.

הוראות

1
לטאטא את הקמחים, מלח, חלב, חלב, חמאה, חמאה, וביצים יחד בקערה גדולה עד חלקה מאוד. כדי לחסוך בכוח הזרוע, אתה יכול למזג את החומרים בבלנדר במקום.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן את הבלילה לשבת לפחות 1 שעה בטמפרטורת החדר ועד 1 יום במקרר.
3
לשפשף מעט חמאה (1/2 כף בערך) על החלק התחתון של מחבת 9 או 10 אינץ ' קרפ קרפ או מחבת sauté מעל חום בינוני ולחכות עד שהוא נמס לחלוטין. (יותר מדי חמאה תעשה עבור קרפ רטוב.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים 1/4 כוס הבלילה לתוך המחבת החמה ולהטות אותו בתנועה מעגלית כדי להבטיח את הבלילה מתפשטת לתוך שכבה אפילו. מבשלים על אש נמוכה עד הקצוות להתחיל למשוך מן המחבת, על 2 דקות. באמצעות מרית nonstick, בזהירות להעיף ולבשל את הצד השני עד חום זהוב, על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הנח את הקרפ על צלחת גדולה וחזור עד שעברת את כל הבלילה (זה בסדר לערום את הקרפים על הצלחת). אם מחבת קרפ מתחיל להתייבש מדי, להוסיף עוד טיפה קטנה של חמאה. אני נוטה לבשל אלה במהירות בעוד שזיפים הם מטגנים ולהרכיב אותם ממש אז, אבל אם אתה משוחח עם חברים ולוקח את הזמן שלך, לשמור על קרפים מוגמרים, ללא מילוי חם בתנור 200°f עד מוכן להרכיב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קרפיםקרפים
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
כדי לטגן את השזיפים: בסיר בינוני על חום בינוני, להמיס את שמן הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את הוניל והדבש, מערבלים את המחבת כך שהם משתלבים עם שמן הקוקוס, ואז מוסיפים את השזיפים. Sauté עד עסיסי וחם, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
כדי להרכיב: עבור כל קרפ, בעדינות לקפל את קרפ בארבעה (לקפל במחצית, ואז במחצית שוב) ו dollop 1 עד 2 כפות של ריקוטה דבש וכמה שזיפים sautéed על גבי. לסיים עם טפטוף נדיב של דבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
9
הפוך קדימה: אתה יכול לבשל את הקרפים ולאחסן אותם במקרר, נערם בין חתיכות של נייר שעווה או קלף, עד 3 ימים. אתה יכול גם להקפיא אותם עד 3 חודשים על ידי מתן קרפים להתקרר לחלוטין, עוטף אותם היטב בניילון נצמד, ומניח אותם במיכל אטום. כדי לחמם, למקם אותם בתבנית אפייה זכוכית או צלחת עוגה מכוסה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
חום בתנור 121° עד רק התחמם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
הקרפים האלה עובדים בכל עונה. להחליף את השזיפים עבור פירות אבן בקיץ או אגסים חמוציות בחורף. לבראנץ ' יותר דקדנטי, השתמשתי במסקרפונה עם מעט יוגורט יווני כתוספת במקום הריקוטה. לחלופין, נסה כפית של אגוזי לוז שוקולד מריר
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
יוגורט יוונייוגורט יווני
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
קרפיםקרפים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
2
מורחים או, למילוי ריבה, נסה קומפוט דובדבן משמש או ריבת תות שדה מהירה. עבור אפשרות מתובלת, לעשות עוטפת מלאה ירקות ודגנים לטרוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ירוקירוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ריבהריבה
3
Reprinted with permission from Whole-Grain Morning: New Breakfast Recipes to Span The Seasons by Megan Gordon. זכויות יוצרים © 2013 by Megan Gordon; photographs copyright © 2013 by Clare Barboza. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.מייגן גורדון היא סופרת מזון ומפתחת מתכונים; היא כותבת באופן קבוע עבור Kitchn ועל הבלוג שלה, כפית מתוקה. עבודתה הופיעה במגזינים לאומיים רבים, כולל בתים וגנים טובים יותר ופרסומים אכילים. מייגן היא הבעלים והמפעילה של חברת גרנולה מסיאטל, מארג', אשר מופצת ברחבי העולם וזכתה להכרה על ידי הוול סטריט ג ' ורנל והמגזין Sunset.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה