קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות15
מגזין

קרפים ממולאים בגבינה או אגוז (Atayef)

קרפים ממולאים בגבינה או אגוז (Atayef)
קרפים ממולאים בגבינה או אגוז (Atayef) עשויים להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. ארוחת הבוקר הזאת 234 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת akkawi, מלח, מי פריחת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: קרפים ממולאים בגבינה או אגוז (Atayef), קרפים מלאים ריבה, ו קרפים מלאים בכרוב כבוש.

הוראות

1
כדי להכין את מילוי האגוז, לערבב את האגוזים, סוכר, גרידת, קינמון ומי פריחת תפוז. תניח בצד. כדי להכין את מילוי הגבינה, אני מתחיל את התהליך בלילה שלפני. Desaltthe akkawi גבינה על ידי חיתוך דק לטבול במים קרים,משאיר אותו להשרות.
מרכיבים שתצטרך
מי פרחים כתומיםמי פרחים כתומים
קינמוןקינמון
אגוזי מלךאגוזי מלך
גבינהגבינה
סוכרסוכר
מיםמים
2
לנקז ולשנות את המים שוב לאחר 1 שעה, חוזר חמש או שש פעמים נוספות כדי להיפטר מכל thesalt. לטעום את הגבינה לפני השימוש בו כדי להבטיח לא מלוחהשאר.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
מיםמים
3
מערבבים את 2 הגבינות, סוכר ושפכי ורדים ומניחים במסננת כדי לנקז עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
מי ורדיםמי ורדים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
4
שים את הקמח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים במלח, סוכר ושמרים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
שמריםשמרים
מלחמלח
6
יוצקים במים בהדרגה להכות במרץ עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מקציפים את הסודה לשתייה. הבלילה צריכה להיות שמנת וpourable. לכסות ולהשאיר בצד לעלות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
8
מורחים מגבת תה ללא מוך aclean על גיליון עוגיות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
תהתה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות מטבחמגבות מטבח
9
מחממים מחבת אנונסטיק בעלת תחתית כבדה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
לטאטא את הבלילה קצתלפני המצקת 1/4 כוס במחבת לעשות דיסקים 4 אינץ'. לבשל רק בצד אחד. בועות יתחילו להיווצר; הם מוכניםכאשר אין יותר כתמים רטובים מבריקים על הדף (about1–2 דקות).
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
11
מניחים כל atayef, משחימים בצד למטה, עלהמגבת להתקרר לחלוטין.
12
קח אחד atayef ולשים אותו ביד שלך. מלא אותו באחד הסתימות. להביא את הקצוות יחד כדי ליצור סהר, צובט סביב הקצוות עם קצת קשיחות כדי לשמור על הטבילה סגורה. מלא את הנותרים ולהניח בצד בזמן שאתהלהכין את " תחנת העבודה שלך."
13
יוצקים 2 כוסות סירופ ורדים בקערה adeep. קו צלחת עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
קערהקערה
14
מחממים את השמן בסיר aheavy-תחתית עד 177° על המדחום.מטגנים בשמן עמוק את atayef מלא לא יותר מארבע בכל פעם untilgolden חום משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
15
הסר עם כף מחוררת ומקום על מגבות נייר. בעוד חם, להחליק כמה בכל פעם לתוך סירופ מגניב במשך 1 דקה לספוג.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
16
הסר עםכפית מחוררת אחרת.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
17
מגישים חם, מעוטר בפיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
18
אפשרות אפייה
19
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
20
מניחים את atayef בתבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
21
מברשת עם חמאה מבהירה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
22
Bakeuntil זהב פריך, מתהפך באמצע הדרך.
23
הסר ושפוך את הסירופ מגניב על atayef חם.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
24
מקשטים עם פיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מוטון צוער בורדו רוז'. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
מוטון צוער בורדו רוז
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.