קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

קרפים ממולאים בריבה

קרפים ממולאים בריבה

הוראות

1
בואו הבלילה לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה (זה מונע קרפים קשים). מערבבים יחד ריבה וברנדי בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים תנור ל 121°.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קרפיםקרפים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף 1/2 כפית חמאה למחבת ומברשת לתחתית המעיל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
חום מעל חום מתון עד חם, על 30 שניות, ואז לשפוך 1/4 גביע הבלילה לתוך מחבת, הטיה למעייל התחתון באופן שווה. מבשלים עד מתחת הוא זהב חיוור, 11/2 עד 2 דקות, ואז מחבת אידיוט כדי לשחרר קרפ להעיף קרפ עם מרית. מבשלים עד מתחת הוא זהב חיוור, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
להעביר קרפ עם מרית על משטח עבודה, מתהפך כך צד מבושל הראשון הוא כלפי מטה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מורחים קרפ בכל רחבי עם 1 כף ריבה לגלגל את סגנון ג ' לי רול.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מעבירים למגש אטום לחום ולשמור על חום בתנור. הפוך 7 קרפים יותר באותו אופן, העברה לתנור (קרפים מגולגלים ניתן לארגן זה לצד זה או מוערמים כמו יומני). אבק בנדיבות עם סוכר וניל.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ריבהריבה
8
פתקים של טבחים
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
* קרפים (ללא ריבה) ניתן לעשות 1 יום קדימה, המשיך מקורר, מופרדים בין שכבות של נייר שעווה, במיכל אטום. לחמם קרפים בתנור 177° בקבוצות על תבנית אפייה גדולה באמצע התנור עד חם, על 1 דקה, ואז להפיץ עם ריבה ולהפשיל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2
לחמם את כל קרפים מגולגלים על תבנית אפייה בתנור עד חם, 1 עד 2 דקות. אבק עם סוכר וניל.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
Heat all rolled crêpes on baking sheet in oven until hot, 1 to 2 minutes. Dust with vanilla sugar.
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה