קרפים מקמח תירס עם תאנים ואגסים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל קרפים קמח תירס עם תאנים ואגסים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 544 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קמח, ביצה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קרפים בקמח תירס, אגסי וניל אפויים עם תאנים, ו קרפים קמח תירס עם ריקוטן וחזיר.
הוראות
מורחים פיסטוקים על תבנית אפייה קטנה; טוסט, משליך מדי פעם, עד ריחני, 6-8 דקות.
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ; להפריש.
בינתיים, להקציף ביצה, חלב, קמח, קמח תירס, סוכר, וניל, מלח, ו 1/4 כוס שמנת בקערה בינונית עד חלקה.
מחממים מחבת nonstick 10 מעל חום בינוני. מחבת מעיל קל עם חמאה ולהוסיף 3 כפות הבלילה, מתערבל כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת. לבשל, ללא הפרעה, עד הקצוות להפוך את הזהב והמרכז מתחיל לנשוף, על 2 דקות. באמצעות מרית גומי חסינת חום, לשחרר קצוות ולאחר מכן, באמצעות האצבעות שלך, להעיף קרפ ומבשלים עד התחתונה יבש ולהגדיר, כ -30 שניות יותר.
העברה לצלחת. חזור עם הבלילה שנותרה, מחבת ציפוי עם חמאה בין קרפים.
מקציפים הנותרים 1 כוס קרם לפסגות רכות.
מגישים קרפים מקופלים, מעליהם קצפת, אגסים, תאנים ופיסטוקים ומטפטף בדבש.
למנה: 450 קלוריות, 32 גרם שומן, 4 g סיבים