תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל קרפים קמח תירס עם תאנים ואגסים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 544 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קמח, ביצה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קרפים בקמח תירס, אגסי וניל אפויים עם תאנים, ו קרפים קמח תירס עם ריקוטן וחזיר.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מורחים פיסטוקים על תבנית אפייה קטנה; טוסט, משליך מדי פעם, עד ריחני, 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוק
מורחים
טוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ; להפריש.
4
בינתיים, להקציף ביצה, חלב, קמח, קמח תירס, סוכר, וניל, מלח, ו 1/4 כוס שמנת בקערה בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
וניל
קרם
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מחממים מחבת nonstick 10 מעל חום בינוני. מחבת מעיל קל עם חמאה ולהוסיף 3 כפות הבלילה, מתערבל כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת. לבשל, ללא הפרעה, עד הקצוות להפוך את הזהב והמרכז מתחיל לנשוף, על 2 דקות. באמצעות מרית גומי חסינת חום, לשחרר קצוות ולאחר מכן, באמצעות האצבעות שלך, להעיף קרפ ומבשלים עד התחתונה יבש ולהגדיר, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מרית
6
העברה לצלחת. חזור עם הבלילה שנותרה, מחבת ציפוי עם חמאה בין קרפים.