קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

קרפים סוזט

קרפים סוזט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו קרפים סוזט. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 874 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם ליקר תפוזים, חלב, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. נסו קרפים סוזט, סוז'ט, ו סוז'ט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים יחד את הקמח והמלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקציפים יחד את הביצים והסוכר בקערה גדולה עד שהם חיוורים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מקציפים פנימה 1 1/2 כוסות מהחלב, ליקר התפוזים, הווניל וגרידת התפוז והקמח עד לאיחוד. אם התערובת עבה מדי, מוסיפים את החלב הנותר עד לקבלת עקביות דקה. מכסים ומכניסים למקרר לבלילה למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מחממים מחבת קרפ 8 אינץ ' או מחבת על אש בינונית במשך כ 1 דקה. מכסים את פני התבנית בחמאה מבהירה עד שהיא מתחממת. מצקת מעט בלילה על אמצע תבנית הקרפ ומיד מתחילה לסובב את התבנית כדי להפיץ את הבלילה על פני השטח. מבשלים 45 עד 60 שניות או עד להזהבה קלה. הופכים ומבשלים את הצד השני למשך 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
מצקתמצקת
5
מוציאים לצלחת וחוזרים על הפעולה עם הבלילה שנותרה.
6
במחבת גדולה על אש גבוהה מביאים לרתיחה את מיץ התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הסוכר והקליפה, מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר נמס והתערובת מצטמצמת מעט, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
מסירים מהאש ומוסיפים את ליקר התפוזים וחתכי התפוז. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
9
עבודה בקבוצות, בעדינות במקום קרפ לתוך המחבת מחזיק את מיץ תפוזים וחתכים כתומים. השאירו במשך 1 דקה לספוג קצת מיץ. בעזרת מרית צרה, להסיר את קרפ על צלחת הגשה חמה. חזור על הפעולה עם הקרפים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
קרפיםקרפים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מגלגלים את הקרפים לגליל. כף על חלק מהקטעים הכתומים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
קרפיםקרפים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מגישים 2 קרפים לאדם. למעלה עם גלידת וניל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
קרפיםקרפים