קרפים סוזט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו קרפים סוזט. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 874 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם ליקר תפוזים, חלב, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. נסו קרפים סוזט, סוז'ט, ו סוז'ט (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד את הקמח והמלח בקערה בינונית.
מקציפים יחד את הביצים והסוכר בקערה גדולה עד שהם חיוורים.
מקציפים פנימה 1 1/2 כוסות מהחלב, ליקר התפוזים, הווניל וגרידת התפוז והקמח עד לאיחוד. אם התערובת עבה מדי, מוסיפים את החלב הנותר עד לקבלת עקביות דקה. מכסים ומכניסים למקרר לבלילה למשך 30 דקות.
מחממים מחבת קרפ 8 אינץ ' או מחבת על אש בינונית במשך כ 1 דקה. מכסים את פני התבנית בחמאה מבהירה עד שהיא מתחממת. מצקת מעט בלילה על אמצע תבנית הקרפ ומיד מתחילה לסובב את התבנית כדי להפיץ את הבלילה על פני השטח. מבשלים 45 עד 60 שניות או עד להזהבה קלה. הופכים ומבשלים את הצד השני למשך 20 שניות.
מוציאים לצלחת וחוזרים על הפעולה עם הבלילה שנותרה.
במחבת גדולה על אש גבוהה מביאים לרתיחה את מיץ התפוזים.
מוסיפים את הסוכר והקליפה, מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר נמס והתערובת מצטמצמת מעט, כ -5 דקות.
מסירים מהאש ומוסיפים את ליקר התפוזים וחתכי התפוז. הניחו בצד.
עבודה בקבוצות, בעדינות במקום קרפ לתוך המחבת מחזיק את מיץ תפוזים וחתכים כתומים. השאירו במשך 1 דקה לספוג קצת מיץ. בעזרת מרית צרה, להסיר את קרפ על צלחת הגשה חמה. חזור על הפעולה עם הקרפים שנותרו.
מגלגלים את הקרפים לגליל. כף על חלק מהקטעים הכתומים.
מגישים 2 קרפים לאדם. למעלה עם גלידת וניל ומגישים מיד.