קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

קרפים עם אפרסקים קוניאק חמים ושקדים

קרפים עם אפרסקים קוניאק חמים ושקדים
צריך מנה צמחונית בצד? קרפים עם אפרסקים וקוניאק חמים ושקדים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 464 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה קרפה, חלב, קוניאק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קרפים אפרסקים ושמנת, קרפי קינמון עם אפרסקים וגבינת שמנת, ו שעועית וניל קרפים עם אפרסקים ושמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הבלילה: מערבולת יחד ביצים, קמח, וחלב בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים מחבת קטנה ללא מקל על חום בינוני ומברשים עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
יוצקים 2 כפות. בלילה, מסתחרר להתפשט באופן שווה. מבשלים עד הזהב מתחת, 1 דקה; הפוך ומבשלים 30 שניות. הפוך crpes הנותרים, צחצוח מחבת עם חמאה וערימה crpes סיים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הפוך מילוי: מערבבים יחד ריקוטה, סוכר, גרידה, ומלח בקערה בינונית. כף 1 כף. מילוי למרכז של קרפ. מקפלים קרפ במחצית, לחיצה בעדינות כדי להפיץ מילוי שווה, ואז לקפל במחצית שוב כדי ליצור משולש. המשך עם crpes הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
ממיסים 1 כף. חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית. בקבוצות, בזהירות להוסיף קרפים מלאים; לבשל עד חום זהוב, מפנה פעם אחת, 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להעביר למגש ולהתחמם.
7
הפוך ציפוי: ממיסים חמאה במחבת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים אפרסקים, סוכרים, קינמון ומיץ; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהסוכרים נמסים, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
9
הסר מהחום; בזהירות לערבב קוניאק.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
10
יוצקים אפרסקים על קרפים ומפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
11
הפוך קדימה: להפוך ולמלא crpes דרך שלב 3, לכסות, ו צמרמורת לילה.