קרפים עם אפרסקים קוניאק חמים ושקדים
צריך מנה צמחונית בצד? קרפים עם אפרסקים וקוניאק חמים ושקדים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 464 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה קרפה, חלב, קוניאק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קרפים אפרסקים ושמנת, קרפי קינמון עם אפרסקים וגבינת שמנת, ו שעועית וניל קרפים עם אפרסקים ושמנת (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הבלילה: מערבולת יחד ביצים, קמח, וחלב בבלנדר עד חלקה.
מחממים מחבת קטנה ללא מקל על חום בינוני ומברשים עם חמאה.
יוצקים 2 כפות. בלילה, מסתחרר להתפשט באופן שווה. מבשלים עד הזהב מתחת, 1 דקה; הפוך ומבשלים 30 שניות. הפוך crpes הנותרים, צחצוח מחבת עם חמאה וערימה crpes סיים.
הפוך מילוי: מערבבים יחד ריקוטה, סוכר, גרידה, ומלח בקערה בינונית. כף 1 כף. מילוי למרכז של קרפ. מקפלים קרפ במחצית, לחיצה בעדינות כדי להפיץ מילוי שווה, ואז לקפל במחצית שוב כדי ליצור משולש. המשך עם crpes הנותרים.
ממיסים 1 כף. חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית. בקבוצות, בזהירות להוסיף קרפים מלאים; לבשל עד חום זהוב, מפנה פעם אחת, 5 דקות בסך הכל.
הפוך ציפוי: ממיסים חמאה במחבת על חום גבוה.
מוסיפים אפרסקים, סוכרים, קינמון ומיץ; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהסוכרים נמסים, 4 עד 6 דקות.
הסר מהחום; בזהירות לערבב קוניאק.
יוצקים אפרסקים על קרפים ומפזרים שקדים.
הפוך קדימה: להפוך ולמלא crpes דרך שלב 3, לכסות, ו צמרמורת לילה.