קרפים עם יוגורט מתוק ורוטב פטל-משמש
קרפים עם יוגורט מתוק ורוטב פטל-משמש הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך יוגורט, מיץ לימון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו משמש וגרנולה פטל עם יוגורט דבש פטל, קרפי בננה מתוקים עם אוכמניות ויוגורט יווני, ו קרפים קטיפה אדומים עם פטל ומילוי גבינת שמנת מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא את הביצים עם 1/4 כוס החלב והמלח עד מעורבב.
לטאטא את הקמח עד הבלילה חלקה, ואז לטאטא את הנותרים 1 כוס חלב 1 כף של חמאה מומסת.
בואו הבלילה קרפה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כ 20 דקות.
בסיר קטן, לשלב את שימורי משמש עם פטל ומיץ לימון ומבשלים מעל חום מתון עד jammy, על 5 דקות. כסה וחמם.
בקערה, מערבבים את היוגורט עם סוכר חום ווניל.
מחממים מחבת crpe 10 אינץ ' או מחבת nonstick על חום מתון.
צחצח את המחבת עם חלק מהחמאה המומסת.
יוצקים 1/3 כוס קטנה של הבלילה crpe ומיד לסובב את המחבת כדי מעיל שווה את התחתונה. מבשלים את הקרפ עד משחימים קלות על הקרקעית, על 45 שניות. הפוך את ה-crpe ובשל עד שהנקודות החומות יופיעו בצד השני, בערך 15 שניות יותר.
מעבירים את ה-crpe לצלחת אפייה גדולה המכוסה בנייר קלף. המשך להכין קרפים עם הבלילה הנותרת, צחצוח המחבת עם שאר החמאה המומסת לפי הצורך.
כפית 3 כפות של יוגורט על כל קרפה לגלגל אותם.
העבר לצלחות. כפית את רוטב פטל-משמש על גבי ומגישים.