קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

קרפים עם מסקרפונה ודובדבנים

קרפים עם מסקרפונה ודובדבנים
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו קרפים עם מסקרפונה ודובדבנים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1255 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 73 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קינמון טחון, דובדבנים, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך אדיר של 27%. מתכונים דומים: קרפים מדליקים עם מסקרפונה ודובדבנים, דובדבנים עם מסקרפונה, ו דובדבנים עלומים ביין אדום עם קרם מסקרפונה.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את המסקרפונה, השוקולד צ ' יפס, 1/2 כוס סוכר וקורט קינמון. הניחו בצד. אם עושים יותר מ 2 שעות קדימה מילואים במקרר אבל בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. בסיר קטן על אש בינונית, שלבו את הדובדבנים, שנותרו 3/4 כוס סוכר, גרידת לימון ומיץ ונתז מים. מבשלים עד שהדובדבנים שחררו את המיץ והטעם התרכז, בערך 10 עד 12 דקות. בסיום הדובדבנים צריכים להיות מתוקים מאוד והמיץ צריך להיות סירופי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
שמיר חלק מתערובת המסקרפונה / שוקולד, בעובי של כ -1 / 4 אינץ', על החצי התחתון של קרפ. קפלו את החצי העליון על החלק התחתון ליצירת חצי עיגול מושלם ולחצו כדי לאבטח. מקפלים שוב את הקרפ לשניים, ליצירת משולש רופף. חזור על תהליך זה עם 7 הקרפים הנותרים. להגשה מסדרים 2 משולשים על כל צלחת הגשה וכף את הדובדבנים המבושלים מעל החלקים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
קרפיםקרפים
2
בלילה: בקערת ערבוב מוסיפים את הקמח והמלח ויוצרים באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מוסיפים אתביצים, חלב, סודה קלאב ו -3 כפות חמאה מומסתלמרכז הבאר ומקציפים יחד עד לאיחוד. התערובת צריכה להיות כמו בלילת פנקייק רופפת מאוד. אם התערובת מעט סמיכה, הקציפו עוד מעט חלב.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הניחו לבלילה לשבת לפחות 30 דקות לפני השימוש.
1
ממיסים כ-1/2 כפית חמאה במחבת מוקפצת קטנה ללא מקל. החמאה צריכה לצפות את תחתית התבנית, אם יש עודף רב, נגב אותה במגבת נייר. שמור את מגבת הנייר בהישג יד למקרה שתזדקק לה שוב (תרצה).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים את המחבת על אש בינונית. ממלאים מצקת של 2 אונקיות, כמעט עד למעלה, בבלילה ויוצקים אותה לתבנית שחוממה מראש, תוך התהפכות וגלגול התבנית, תוך כדי מצקת הבלילה, לכיסוי אחיד של התחתית. זה ייקח קצת תרגול, גם כשאתה יצרנית קרפ מנוסה הזוג הראשון תמיד מתבזבז. קבל את זה ולהמשיך הלאה.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
כאשר הקצוות של קרפ מתחילים להתרחק הקצוות של המחבת התחתון מתחיל חום קצת, להפוך את קרפ מעל ומבשלים אותו בערך 1 דקה בצד השני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוציאים את הקרפ מהתבנית לצלחת ומניחים להתקרר. עורמים את הקרפים כשהם מבושלים בין ריבועי נייר קלף. חזור על תהליך זה, עד שכל הבלילה משמשת, מנגב את התבנית במגבת הנייר שלך או ממיס עוד מעט חמאה לתבנית, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף