קרפים עם מסקרפונה ודובדבנים
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו קרפים עם מסקרפונה ודובדבנים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1255 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 73 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קינמון טחון, דובדבנים, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך אדיר של 27%. מתכונים דומים: קרפים מדליקים עם מסקרפונה ודובדבנים, דובדבנים עם מסקרפונה, ו דובדבנים עלומים ביין אדום עם קרם מסקרפונה.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את המסקרפונה, השוקולד צ ' יפס, 1/2 כוס סוכר וקורט קינמון. הניחו בצד. אם עושים יותר מ 2 שעות קדימה מילואים במקרר אבל בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. בסיר קטן על אש בינונית, שלבו את הדובדבנים, שנותרו 3/4 כוס סוכר, גרידת לימון ומיץ ונתז מים. מבשלים עד שהדובדבנים שחררו את המיץ והטעם התרכז, בערך 10 עד 12 דקות. בסיום הדובדבנים צריכים להיות מתוקים מאוד והמיץ צריך להיות סירופי.
שמיר חלק מתערובת המסקרפונה / שוקולד, בעובי של כ -1 / 4 אינץ', על החצי התחתון של קרפ. קפלו את החצי העליון על החלק התחתון ליצירת חצי עיגול מושלם ולחצו כדי לאבטח. מקפלים שוב את הקרפ לשניים, ליצירת משולש רופף. חזור על תהליך זה עם 7 הקרפים הנותרים. להגשה מסדרים 2 משולשים על כל צלחת הגשה וכף את הדובדבנים המבושלים מעל החלקים.
בלילה: בקערת ערבוב מוסיפים את הקמח והמלח ויוצרים באר במרכז.
מוסיפים אתביצים, חלב, סודה קלאב ו -3 כפות חמאה מומסתלמרכז הבאר ומקציפים יחד עד לאיחוד. התערובת צריכה להיות כמו בלילת פנקייק רופפת מאוד. אם התערובת מעט סמיכה, הקציפו עוד מעט חלב.
הניחו לבלילה לשבת לפחות 30 דקות לפני השימוש.
ממיסים כ-1/2 כפית חמאה במחבת מוקפצת קטנה ללא מקל. החמאה צריכה לצפות את תחתית התבנית, אם יש עודף רב, נגב אותה במגבת נייר. שמור את מגבת הנייר בהישג יד למקרה שתזדקק לה שוב (תרצה).
מניחים את המחבת על אש בינונית. ממלאים מצקת של 2 אונקיות, כמעט עד למעלה, בבלילה ויוצקים אותה לתבנית שחוממה מראש, תוך התהפכות וגלגול התבנית, תוך כדי מצקת הבלילה, לכיסוי אחיד של התחתית. זה ייקח קצת תרגול, גם כשאתה יצרנית קרפ מנוסה הזוג הראשון תמיד מתבזבז. קבל את זה ולהמשיך הלאה.
כאשר הקצוות של קרפ מתחילים להתרחק הקצוות של המחבת התחתון מתחיל חום קצת, להפוך את קרפ מעל ומבשלים אותו בערך 1 דקה בצד השני.
מוציאים את הקרפ מהתבנית לצלחת ומניחים להתקרר. עורמים את הקרפים כשהם מבושלים בין ריבועי נייר קלף. חזור על תהליך זה, עד שכל הבלילה משמשת, מנגב את התבנית במגבת הנייר שלך או ממיס עוד מעט חמאה לתבנית, לפי הצורך.