קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

קרפים עם פרלין מייפל-אגוז וcrème Fraîche

קרפים עם פרלין מייפל-אגוז וcrème Fraîche
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו בננות בגריל עם קרם מייפל פרש, אגס ואגוז הפוך עוגה עם קצפת קרם Fraîche, ו מייפל-קינמון טוסט עם הדרים וcrème Fraîche (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרתיחים 1 סירופ מייפל כוס חתיכות אגוז בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוזחתיכות אגוז
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מחום ומערבבים תערובת לעתים קרובות עד סירופ מתחיל להיות מעונן, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
3
יוצקים תערובת על גיליון נייר וקריר. קוצצים פרלין דק.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
תערובת פנקייק Whisk, 3/4 כוס מים, ברנדי בקערה קטנה כדי ליצור בלילה דקה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת אגוז מוסקטקצפת אגוז מוסקט
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
חום בינוני (קוטר 7 עד 8 אינץ') מחבת nonstick מעל חום בינוני. עבור כל קרפ, מברשת מחבת עם שמן ויוצקים מאוד רזה 1/4 גביע הבלילה, מסתובב מחבת כך הבלילה מכסה את התחתונה. מבשלים עד הקצוות חום, כ -40 שניות. לשחרר קצוות עם מרית, להרים, ולהפוך קרפ מעל. מבשלים עד חום תחתון במקומות, כ -30 שניות. להפוך למגבת נייר. חזור עם הבלילה שנותרה, הצבת קרפים בין מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
מקפלים קרפים לרבעים ולחלק בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
7
מפזרים בנדיבות פרלין וטפטוף עם קרם פרש וסירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פרליניםפרלינים
8
* נמכר בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.
9
מנה אחת מכילה את הדברים הבאים: קלוריות (קלוריות) 557.26; קלוריות % משומן 37.6; שומן (g) 23.36; שומן רווי (g) 3.95; כולסטרול (mg) 15.93; פחמימות תזונתיות (g) 81.98; סיבים תזונתיים (g) 2.59; סוכרים סה " כ (g) 53.20; פחמימות נטו (g) 79.39; חלבון (g) 9.34
10
בתיאבון