קרפים עם פרלין מייפל-אגוז וcrème Fraîche
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו בננות בגריל עם קרם מייפל פרש, אגס ואגוז הפוך עוגה עם קצפת קרם Fraîche, ו מייפל-קינמון טוסט עם הדרים וcrème Fraîche (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים 1 סירופ מייפל כוס חתיכות אגוז בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
הסר מחום ומערבבים תערובת לעתים קרובות עד סירופ מתחיל להיות מעונן, על 2 דקות.
יוצקים תערובת על גיליון נייר וקריר. קוצצים פרלין דק.
תערובת פנקייק Whisk, 3/4 כוס מים, ברנדי בקערה קטנה כדי ליצור בלילה דקה חלקה.
חום בינוני (קוטר 7 עד 8 אינץ') מחבת nonstick מעל חום בינוני. עבור כל קרפ, מברשת מחבת עם שמן ויוצקים מאוד רזה 1/4 גביע הבלילה, מסתובב מחבת כך הבלילה מכסה את התחתונה. מבשלים עד הקצוות חום, כ -40 שניות. לשחרר קצוות עם מרית, להרים, ולהפוך קרפ מעל. מבשלים עד חום תחתון במקומות, כ -30 שניות. להפוך למגבת נייר. חזור עם הבלילה שנותרה, הצבת קרפים בין מגבות נייר.
מקפלים קרפים לרבעים ולחלק בין 4 צלחות.
מפזרים בנדיבות פרלין וטפטוף עם קרם פרש וסירופ מייפל.
* נמכר בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.
מנה אחת מכילה את הדברים הבאים: קלוריות (קלוריות) 557.26; קלוריות % משומן 37.6; שומן (g) 23.36; שומן רווי (g) 3.95; כולסטרול (mg) 15.93; פחמימות תזונתיות (g) 81.98; סיבים תזונתיים (g) 2.59; סוכרים סה " כ (g) 53.20; פחמימות נטו (g) 79.39; חלבון (g) 9.34