קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

קרפים צרפתיים מלוחים

קרפים צרפתיים מלוחים
קרפים צרפתים מלוחים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך חלב, פטריות צדפות, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קרפים טורקיה (מלוחים Nalesniki), קרפי חלבון מתוקים או מלוחים, ו שעועית מונג המלוחה קרפים.

הוראות

1
מערבבים ביצים, חלב, ו 2 כפות חמאה בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים קמח כוסמת, קמח לכל מטרה, וקמצוץ מלח; מחית עד חלקה. אפשר הבלילה לנוח במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
קמח כוסמתקמח כוסמת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים פטריות קרמיני ומבשלים עד חום זהוב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים עגבניות ותרד; מבשלים ומערבבים עד נבול, 3 עד 4 דקות. שים את המילוי בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
5
ממיסים 1 כפית חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים על הבלילה 1/4 כוס לכל קרפ (בהתאם לגודל של המחבת שלך) למחבת החמה ומיד להטות את המחבת כדי להפיץ באופן שווה הבלילה לאורך התחתונה. מבשלים עד שהמרכז מוגדר וקצוות מתחילים חום, 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מפזרים 1/4 של המילוי באמצע כל קרפ ומפזרים כל אחד עם 3 כפות גבינת Gruyere. שמור נותר גבינת Gruyere. מקפלים את הקרפים בשלישים מעל המילוי, ויוצרים צורות משולש.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
קרפיםקרפים
8
מגישים קרפים עם שאריות גבינת Gruyere מפוזרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
קרפיםקרפים