קרפים צרפתיים מלוחים
קרפים צרפתים מלוחים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך חלב, פטריות צדפות, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קרפים טורקיה (מלוחים Nalesniki), קרפי חלבון מתוקים או מלוחים, ו שעועית מונג המלוחה קרפים.
הוראות
מערבבים ביצים, חלב, ו 2 כפות חמאה בבלנדר.
מוסיפים קמח כוסמת, קמח לכל מטרה, וקמצוץ מלח; מחית עד חלקה. אפשר הבלילה לנוח במקרר לילה.
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים פטריות קרמיני ומבשלים עד חום זהוב, כ -10 דקות.
מוסיפים עגבניות ותרד; מבשלים ומערבבים עד נבול, 3 עד 4 דקות. שים את המילוי בצד.
ממיסים 1 כפית חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
יוצקים על הבלילה 1/4 כוס לכל קרפ (בהתאם לגודל של המחבת שלך) למחבת החמה ומיד להטות את המחבת כדי להפיץ באופן שווה הבלילה לאורך התחתונה. מבשלים עד שהמרכז מוגדר וקצוות מתחילים חום, 3 עד 4 דקות.
מפזרים 1/4 של המילוי באמצע כל קרפ ומפזרים כל אחד עם 3 כפות גבינת Gruyere. שמור נותר גבינת Gruyere. מקפלים את הקרפים בשלישים מעל המילוי, ויוצרים צורות משולש.
מגישים קרפים עם שאריות גבינת Gruyere מפוזרים על גבי.