קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

קרפים צרפתיים מלוחים

קרפים צרפתיים מלוחים
קרפים צרפתים מלוחים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך חלב, פטריות צדפות, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קרפים טורקיה (מלוחים Nalesniki), קרפי חלבון מתוקים או מלוחים, ו שעועית מונג המלוחה קרפים.

הוראות

1
מערבבים ביצים, חלב, ו 2 כפות חמאה בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים קמח כוסמת, קמח לכל מטרה, וקמצוץ מלח; מחית עד חלקה. אפשר הבלילה לנוח במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
קמח כוסמתקמח כוסמת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים פטריות קרמיני ומבשלים עד חום זהוב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים עגבניות ותרד; מבשלים ומערבבים עד נבול, 3 עד 4 דקות. שים את המילוי בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
5
ממיסים 1 כפית חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים על הבלילה 1/4 כוס לכל קרפ (בהתאם לגודל של המחבת שלך) למחבת החמה ומיד להטות את המחבת כדי להפיץ באופן שווה הבלילה לאורך התחתונה. מבשלים עד שהמרכז מוגדר וקצוות מתחילים חום, 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מפזרים 1/4 של המילוי באמצע כל קרפ ומפזרים כל אחד עם 3 כפות גבינת Gruyere. שמור נותר גבינת Gruyere. מקפלים את הקרפים בשלישים מעל המילוי, ויוצרים צורות משולש.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
קרפיםקרפים
8
מגישים קרפים עם שאריות גבינת Gruyere מפוזרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
קרפיםקרפים