קרפים תפוחים
מתכון תפוחים קרפים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 50 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 6. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, תפוחים טארט, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרפים תפוחים, קרפים פריכים תפוחים, ו קרפ תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך הבלילה קרפ: בבלנדר, קמח דופק, 1 כף. סוכר ומלח.
מוסיפים ביצים וחלב; מערבבים עד שהתערובת עבה ולא נשארים גושים.
יוצקים לתוך קערה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
הפוך מילוי: להמיס חמאה במחבת; להוסיף תפוחים. לטחון, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים מתחילים לרכך, כ 3 דקות.
מפזרים עם הנותרים 3 כף. סוכר וקינמון ומטוגנים עד שהתפוחים מתחילים להשחים, בערך 5 דקות יותר.
יוצקים מיץ; לבשל 2 דקות יותר, ערבוב.
מקציפים את הבלילה. במידת הצורך, רזה עם כף נוספת של חלב (הבלילה צריכה להיות עקביות של קרם דק). ערפל מחבת nonstick 10 אינץ ' עם ספריי בישול חם על חום בינוני. כאשר מחבת חם, מצקת ב 1/4 כוס הבלילה. במהירות להטות מחבת כך הבלילה מעילי משטח בשכבה דקה. מבשלים עד הקצוות מתחילים חום, על 2 דקות. הרם קצה קרפ, באמצעות האצבעות שלך, בזהירות להעיף. מבשלים 30 שניות; מעבירים לצלחת. מכסים במגבת מטבח נקייה. חזור עם הבלילה שנותרה, מחבת ערפול עם תרסיס בישול בין קרפים לפי הצורך.
על אש נמוכה, לחמם תערובת תפוחים. מקפלים כל קרפ לרבעים. מסדרים 2 על כל צלחת מלמעלה עם חלק של תערובת תפוח מנה של יוגורט,אם תרצה.