קרפצ'יו בקר קל עם ארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קרפצ'יו בשר קל עם ארוגולן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 423 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו את התינוק ארוגולה, חלמון ביצה, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: קרפצ'יו בקר עם ארוגולה, קרפצ'יו עם ארוגולה, לימון ושמן כמהין, ו קרפצ'יו סלק עם גבינת עיזים וארוגולה.
הוראות
לעטוף את הבשר פילה בניילון נצמד, וצינה במקפיא במשך 1 שעה. באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך את הבשר על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מניחים את הפרוסות בין יריעות ניילון נצמד או נייר שעווה בעדינות להלום עם הקצה השטוח של פטיש בשר, או לגלגל עם מערוך כבד עד דק נייר.
מסדרים את הפרוסות על 6 צלחות בודדות.
מוסיפים את הארוגולה לקערה וזורקים עם 4 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. סדר את ארוגולה בערימה במרכז כל צלחת.
מניחים את הנותרים 4 כפות שמן, מיץ לימון, חרדל, חלמון ביצה, מלח ופלפל במדד 2 כוס. השתמש בבלנדר טבילה או בלנדר יד לערבב עד עבה.
רסס את רוטב החרדל סביב כל צלחת הימנעות ארוגולה.
מקשטים את הצלחות עם מגורי העגבניות ומגישים מיד.