קרפצ'יו סלק עם גבינת עיזים וארוגולה
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? קרפצ'יו סלק עם גבינת עיזים וארוגולה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם יש לכם ארוגולה התינוק, סלק, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו קרפצ'יו סלק עם גבינת עיזים ויניגרט נענע, סלק & גבינת עיזים סלט ארוגולה, ו סלט ארוגולה עם סלק וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות גבעולים כמו ידית, פרוסת סלק נייר דק עם מבצעה (ללבוש כפפות מגן כדי למנוע מכתים ידיים). לזרוק עם חומץ ו 1/4 כפית מלח בקערה, ואז לתת לעמוד 5 דקות לנבול.
מחלקים סלק בין 4 צלחות גדולות, חופפים פרוסות מעט. למעלה עם גבינת עיזים.
לזרוק ארוגולה ו endive עם 1 כף שמן ומלח ופלפל לפי הטעם, ואז תלולית על גבינת עיזים.
טפטוף סלק עם הנותרים 2 כפות שמן.