קרפצ'יו קישואים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו קרפצ'יו קישואים. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם בגט, מלח ופלפל כשר, גבינת פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 74%. נסו קרפצ'יו קישואים, קרפצ'יו קישואים, ו קרפצ'יו קישואים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בעזרת קולפן ירקות חד מגלחים את הקישואים לאורך ויוצרים פרוסות דקות מאוד. מחק את הפרוסה הראשונה כי הוא עור ירוק כהה מאוד. מסדרים את הפרוסות על מגש, חופפים את הפרוסות.
בצנצנת או קערה קטנה מניחים את מיץ הלימון, שמן הזית, הטימין, המלח והפלפל. מכסים ומנערים היטב או מקציפים לתערובת.
יוצקים את התערובת באופן שווה על פרוסות הקישואים. אפשר לשבת לפחות 15 דקות, או עד שעה.
השתמש בקולפן ירקות כדי לגלח פרוסות דקות של פרמזן מעל הקישואים, ולהגיש עם פרוסות בגט.