קרקרים
גראהם קרקרים הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. אם יש לכם מלח כשר, קמח גרהם, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פצפוצי גרהם: פצפוצי גרהם לא חייבים להיות מרובעים, פצפוצי גרהם: פצפוצי גרהם לא חייבים להיות מרובעים, ו פצפוצי גרהם: פצפוצי גרהם לא חייבים להיות מרובעים.
הוראות
מניחים את שני הקמחים, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח והקינמון לקערת מעבד המזון ודופקים מספר פעמים לאיחוד.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת דומה לקמח תירס.
מוסיפים את המולסה, החלב ותמצית הווניל ומעבדים עד שהבצק יוצר כדור, בערך 1 דקה. לחץ את הכדור לדיסק בעובי 1/2 אינץ', עטוף בניילון נצמד והכניס למקרר למשך 30 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
פורשים את הבצק המצונן ומניחים אותו על פיסת נייר קלף גדולה ומעליהם דף נייר קלף שני.
מרדדים את הבצק עד שהוא בעובי 1/8 אינץ'. החלק את הבצק המגולגל ונייר הקלף על תבנית של חצי גיליון.
מוציאים את דף נייר הקלף העליון וחותכים את הבצק בעזרת חותך פיצה מתגלגל לחתיכות מרובעות בגודל 2 אינץ', על ידי ביצוע חתכים אנכיים ואז אופקיים לאורך כל הבצק. חתוך את כל העודפים. בעזרת מזלג תוקעים חורים בכל החלק העליון של הבצק. השאירו את הקרקרים על המחבת ואופים על המדף האמצעי של התנור במשך 25 דקות או עד שהקצוות רק מתחילים להחשיך.
מוציאים מהתנור, מניחים את תבנית הסדין עם הקרקרים על רשת קירור ומניחים להתקרר לחלוטין. לאחר מגניב לחלוטין, לפרוץ קרקרים בודדים לאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבלטור רוסו ספומנטה אדומה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
![בלטורה רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטורה רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של בלטורה רוסו אדום ספומנטה הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. יין מבעבע זה, מאוזן ועשיר באופי זני, מתרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המעניקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטים נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%