קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות25
ציון בריאות0
מגזין

קרקרים

קרקרים
גראהם קרקרים הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. אם יש לכם מלח כשר, קמח גרהם, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פצפוצי גרהם: פצפוצי גרהם לא חייבים להיות מרובעים, פצפוצי גרהם: פצפוצי גרהם לא חייבים להיות מרובעים, ו פצפוצי גרהם: פצפוצי גרהם לא חייבים להיות מרובעים.

הוראות

1
מניחים את שני הקמחים, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח והקינמון לקערת מעבד המזון ודופקים מספר פעמים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת דומה לקמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
3
מוסיפים את המולסה, החלב ותמצית הווניל ומעבדים עד שהבצק יוצר כדור, בערך 1 דקה. לחץ את הכדור לדיסק בעובי 1/2 אינץ', עטוף בניילון נצמד והכניס למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
פורשים את הבצק המצונן ומניחים אותו על פיסת נייר קלף גדולה ומעליהם דף נייר קלף שני.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
מרדדים את הבצק עד שהוא בעובי 1/8 אינץ'. החלק את הבצק המגולגל ונייר הקלף על תבנית של חצי גיליון.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוציאים את דף נייר הקלף העליון וחותכים את הבצק בעזרת חותך פיצה מתגלגל לחתיכות מרובעות בגודל 2 אינץ', על ידי ביצוע חתכים אנכיים ואז אופקיים לאורך כל הבצק. חתוך את כל העודפים. בעזרת מזלג תוקעים חורים בכל החלק העליון של הבצק. השאירו את הקרקרים על המחבת ואופים על המדף האמצעי של התנור במשך 25 דקות או עד שהקצוות רק מתחילים להחשיך.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוציאים מהתנור, מניחים את תבנית הסדין עם הקרקרים על רשת קירור ומניחים להתקרר לחלוטין. לאחר מגניב לחלוטין, לפרוץ קרקרים בודדים לאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבלטור רוסו ספומנטה אדומה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
בלטורה רוסו ספומנטה אדומה
בלטורה רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של בלטורה רוסו אדום ספומנטה הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. יין מבעבע זה, מאוזן ועשיר באופי זני, מתרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המעניקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטים נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%