קרקרים לחם שיפון עם פלפל-שמיר קרם פרש וסלמון מעושן
גשו לסופר וקנו לקשט: שמיר, פלפל, זרעי קימל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לטרוף סלמון מעושן עם שמיר, בצל אדום וcrème Fraîche, מיני עוגות תירס עם סלמון מעושן ושמיר קרם פרש, ו ארוחת ערב הלילה: סלמון מעושן עם שמיר קרם פרש על בייגלה לחמניה.
הוראות
מערבבים יחד שמרים ומים חמים בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד מצורף ההנעה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
מוסיפים קמח שיפון, 1 קמח לכל מטרה כוס, קימל ומלח ומכים במהירות בינונית עד incorporated. לצרף וו בצק למיקסר ולהכות בהדרגה הנותרים 2/3 כוס קמח במהירות בינונית. לנצח את הבצק עד שהוא מתחיל להתרחק מהצד של הקערה, ואז להכות 5 דקות יותר.
לאסוף בצק לכדור ולשים בקערה גדולה משומנת קלות, הפיכת בצק מעיל עם שמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות בטמפרטורת החדר עד להכפלה בתפזורת, כ -1 1/2 שעות.
אגרוף את הבצק ולחלק לשניים. לשטח את הבצק עם אצבעות מקומטות קלות כדי ליצור מלבנים 2 (6 - על-ידי 4-אינץ') ולתת לעמוד 3 דקות.
מרדדים כל פיסת בצק על משטח מקומח לתוך מלבן 15 על ידי 10 אינץ '(1/8 אינץ ' עבה).
מעבירים כל מלבן לסדין אפייה גדול משומן קלות, זמירה כל בליטה. מכסים כל מלבן במגבת מטבח לחה או בניילון נצמד ונותנים לעמידה 15 דקות.
הפוך קווים מחוררים לאורכו ולרוחבו על מלבנים, על 2 אינץ ' זה מזה, עם tines של מזלג (כדי להקל על שבירת crispbreads לתוך קרקרים).
אופים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור, החלפת מיקום של יריעות באמצע האפייה, עד חום זהוב פריך, על 20 דקות בסך הכל.
העברה למדפים וקריר. לשבור כל crispbread לתוך כ 24 (בערך 2 אינץ') קרקרים.
מערבבים יחד crème fraîche, שמיר, פלפל, ומלח. כפית 1/2 כפית קרם fraîche על כל קרקר, ואז לעטוף חתיכת סלמון על גבי ומפזרים גרידה.