קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין

קרקרים לחם שיפון עם פלפל-שמיר קרם פרש וסלמון מעושן

קרקרים לחם שיפון עם פלפל-שמיר קרם פרש וסלמון מעושן
גשו לסופר וקנו לקשט: שמיר, פלפל, זרעי קימל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לטרוף סלמון מעושן עם שמיר, בצל אדום וcrème Fraîche, מיני עוגות תירס עם סלמון מעושן ושמיר קרם פרש, ו ארוחת ערב הלילה: סלמון מעושן עם שמיר קרם פרש על בייגלה לחמניה.

הוראות

1
מערבבים יחד שמרים ומים חמים בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד מצורף ההנעה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים קמח שיפון, 1 קמח לכל מטרה כוס, קימל ומלח ומכים במהירות בינונית עד incorporated. לצרף וו בצק למיקסר ולהכות בהדרגה הנותרים 2/3 כוס קמח במהירות בינונית. לנצח את הבצק עד שהוא מתחיל להתרחק מהצד של הקערה, ואז להכות 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
זרעי קימלזרעי קימל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לאסוף בצק לכדור ולשים בקערה גדולה משומנת קלות, הפיכת בצק מעיל עם שמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות בטמפרטורת החדר עד להכפלה בתפזורת, כ -1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אגרוף את הבצק ולחלק לשניים. לשטח את הבצק עם אצבעות מקומטות קלות כדי ליצור מלבנים 2 (6 - על-ידי 4-אינץ') ולתת לעמוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
6
מרדדים כל פיסת בצק על משטח מקומח לתוך מלבן 15 על ידי 10 אינץ '(1/8 אינץ ' עבה).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מעבירים כל מלבן לסדין אפייה גדול משומן קלות, זמירה כל בליטה. מכסים כל מלבן במגבת מטבח לחה או בניילון נצמד ונותנים לעמידה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
הפוך קווים מחוררים לאורכו ולרוחבו על מלבנים, על 2 אינץ ' זה מזה, עם tines של מזלג (כדי להקל על שבירת crispbreads לתוך קרקרים).
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
9
אופים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור, החלפת מיקום של יריעות באמצע האפייה, עד חום זהוב פריך, על 20 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
העברה למדפים וקריר. לשבור כל crispbread לתוך כ 24 (בערך 2 אינץ') קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
פריכיותפריכיות
לכריכהלכריכה
1
מערבבים יחד crème fraîche, שמיר, פלפל, ומלח. כפית 1/2 כפית קרם fraîche על כל קרקר, ואז לעטוף חתיכת סלמון על גבי ומפזרים גרידה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
לכריכהלכריכה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית